Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2016. szeptember 15. 22:19 - 19iliv54

Zuhany alatt...

Szextörténetek
by Szilvi

Az eset főszereplői: Katus(későbbi sógornőm öccsének az élettársának -akkor- 15 éves lánya), és én(akkor 35 évesen). A kis csaj akkoriban gyakran aludt nálunk, azon a reggelen is itt ébredt. Már reggel meleg volt. Én a fürdőszobában voltam, és egy szál száras alsógatyában borotválkoztam, amikor belépett Katus, egy szál bugyiban és egy melltartóban. Mit tagadjam, azonnal megmozdult a gatyámban a cerkám. Gyönyörű, formás, nagy mellei szinte kibuggyantak melltartójából, szinte egész fenekét takaró bugyija inkább kiemelte, mintsem eltakarta elsőosztályú fenekét. Meglátta, hogy ott vagyok, és azt mondta:
- Bocs, nem tudtam, hogy itt vagy. Majd visszajövök később! - és ment is volna ki.
- Zuhanyozni akarsz?
- Igen.
- És mi akadálya? Bemész, elhúzod a függönyt, és zuhanyozol.
- Végül is - gondolkozott el, - miért ne? Majd kiadom a bugyit meg a melltartót, oké?!
- Oké. - ezzel bement, elhúzta a függönyt, majd pár másodperc múlva elvettem tőle alsóneműjét, ő meg megnyitotta a vizet, és zuhanyozni kezdett. Én persze borotválkoztam tovább. Épp végeztem, és épp indultam volna kifelé, amikor kiszólt:
- Laci, megmosnád a hátam? - kérdezte. Ismertük egymást, megbízott bennem, így beléptem a zuhanyzóba. Katus ott állt, nekem háttal, két kezét mellei előtt keresztbe rakva. Kézbe vettem a tusfürdőt, végignyomtam a hátán tartalmának egy részét, és elkezdtem kenni a hátát. Azért nem álltam meg, hogy a fenekét is meg ne "mossam"... Farkam szinte átfúrta gatyám elejét.
- Te, az már nem a hátam. - szólt rám.
- Nem mondod?! Figyelj csak, Katus... Van barátod? - kérdeztem, miközben tovább "kentem" formás seggét.
- Volt, de szakítottunk. Miért kérdezed?
- Háát, nyúlj hátra és rájössz... - mondtam neki. Ő hátranyúlt, és ahogy érzékelte, hogy "kemény a helyzet", rámarkolt a farkamra...
- Neked áll a faszod!
- Na, figyelj, Katus! Nem kertelek, kimondom... Aztán te is mondasz majd valamit...Nem vagyok szerelmes beléd, de... Meg akarlak baszni! - mondtam ki, és ujjaim máris a kis csaj lábai között matattak. Erre a lány megfordult, mélyen a szemembe nézett, majd leguggolt, benyúlt a gatyámba, elővette a farkam, és rántott rajta párat.
- Csakúgy?
- Csakúgy! Magáért az élvezetért... - mondtam.
- Oké! De... ne hidd, hogy "olyan" vagyok...
- Milyen?
- Háát, olyan, na... Nem vagyok kurva!
- Figyelj, Katus. Egy pillanatig sem gondoltam. Különben is, a kurva pénzért baszik... Te meg azért, mert viszket a pinád!
- Az jó, hogy nem gondolsz annak, csak, tudod... mióta Bandi elvette a szüzességem, azóta nagyon gyakran indulok be, szinte naponta jól megkefélt, aztán szakítottunk, és már egy hete... szóval érted? Te jó ég, ez ekkora? Majdnem dupla olyan vastag, mint a volt fiúmé! Hm... Bizsereg a kis pinám. De előbb szopni akarok, mert azt is nagyon szeretem. - mondta, és szájába vette a farkam, majd szopni kezdett...
- Jól csinálod, Katus, szopd a faszom! - dicsértem és biztattam. Piszok jó nyelvjárása volt a kis dögnek... Amikor már úgy éreztem, mindjárt végem, rászóltam:
- Jól van, kislány! Állj fel, és fordulj meg.
Ő felegyenesedett, majd nekem hátat fordított, én leguggoltam, széthúztam gyönyörű, formás, puha fenekét, és hátulról nyalni kezdtem fiatal, csupasz, finom kis punciját. Katus nagyon élvezte, belemarkolt a hajamba. Aztán, amikor már elég nedvesnek éreztem kis pinusát, felálltam.
- Egy baj van, Katus, nincs gumi!
- És? - kérdezte a kis csaj.
- Majd a végén leszoplak, vagy a seggembe élvezel!
Nem semmi volt ez a lány... 15 évesen úgy beszélt az anál szexről, mintha az időjárásról cseverésztünk volna. Volt már dolgom popsiszex- kedvelő csajokkal, de azok 20 év felettiek voltak. A seggbekúrás lehetőségétől csak még jobban beindultam, így két kézzel megragadtam Katus csípőjét, ő hátranyúlva megfogta a farkam, odaigazította puncijához, én meg egy határozott, erőteljes mozdulattal tövig bevágva elkezdtem baszni a kiscsajt. Fantasztikus élmény volt...
- Jó szűk pinád van, cicus... - dicsértem.
- Neked meg aah... jó nagy, vastag faszod. Szinte feszíti a puncimat, de nagyon élvezem... Kúrjál, Laci!
- Most leszel igazá00288.jpgn szétbaszva, te kis ribanc... - mondtam és egyre keményebben kúrtam szűk kis lyukát.
- Ez aaaz, Laciii, basszál, kúrd a pinám... aaah!
- Élvezed, mi, kis csaj?!
- Nagyon... jajj! De jó, csináld még...! - én meg tettem a dolgom, egyre vadabbul keféltem isteni punciját, tövig bevágva neki a faszomat...Kb. húsz perc múlva megkérdeztem.
- Te, Katus.. Élvezett már a pasid a pinádba?
- Még nem...Aaah, ez az, kefélj... Én ki akartam próbálni, de ő mindig félt, hogy felcsinál... mmmh!
- Oké, kislány, majd én teleélvezem a kis puncid, huuh, szétkúrlak, cicus! - mondtam neki, és formás, nagy melleit kezdtem markolászni, miközben faszom ki- be járt isteni szoros, szűk pinájában.
- Tényleg... oooh! Megtennéd?
- Meg, hát!
- Akkor rajta, csak... basszál még, mert aaah, kurvára élvezem, ahogy a nagy faszod ooh, kúrja a pinámat... - mondta a 15 éves kis bombázó. Nem kellett biztatnia, tettem a dolgom, keményen kúrtam egyre nedvesebb pináját, majd éreztem, hogy közeleg a vég, így tövig felrántottam tüzes kis punciját a farkamra, és rendesen teleélveztem.
- Hmm... ekkorát még nem élveztem, Laci...
- Hát, ami azt illeti, én sem. - vallottam be.
- De még van két feladatod...
- Mi?
- Háát... élvezd tele a számat meg a seggemet is! - mondta. Már meg sem lepődtem...
- És ha ránk nyitnak öcsémék?
- Nyugi, ők elmentek Nyíregyházára...
- Akkor talán menjünk ki a szobámba. - javasoltam.
- Miért? Szűk helyen jobb... jobban egymáshoz tudunk simulni... Egyébként, lehetnénk titkos szeretők, mit szólsz hozzá?!
- Meddig?
- Mondjuk...nyár végéig.
- Oké, kislány. De semmi romantika, csak kőkemény szex..
- Csakis!.
- Te, Katus... Nem vagy te véletlenül szexmániás? - kérdeztem, miközben jobb kézzel punciját simogattam, ballal melleit markolásztam.
- Csak annyira, mint te. - mondta rám kacsintva, és ismét leguggolt, majd szájába véve farkam, szopni kezdett...
- Nem zavar, ha közben....oh! beszélek? - kérdeztem. Erre megrázta a fejét, és szopott tovább.
- Oké... Mikor vesztetted el?
- Majdnem egy éve. - mondta, és közben verte a faszom, majd utána ismét szopott.
- Elsőosztályú melleid vannak, jó markolászni őket. A seggedet mikor baszta meg először a fiúd?
- Három hónappal később. Először nem akartam, de csak rávett, és nem bántam meg...
- Huuhh... Szopd a faszom, cicus!
- Na, figyelj... Most leszoplak, hosszan, mert én is nagyon élvezem, aztán még keményen seggbe kúrsz...
- Oké, kicsim. - mondtam. Közben éreztem, hogy egyre nyálasabb a kis csaj szája... hihetetlen volt, hogy valaki 15 évesen ennyire kívánja a faszt, de nagyon tudott szopni... is! Nem szívta erősen, hosszan akarta csinálni, majd jó tíz perc múlva erősebb fokozatra kapcsolt, és újabb két perc múlva ki is végezte lüktető dorongomat... A látvány önmagáért beszélt. Mintha egy Rocco Siffredi- pornófilm egyik jelentének végkifejlete lenne. Katus szájából csorgott ki a geci, de nagy részét lenyelte! Ezek után ismét beszélgettünk.
- És te, Laci, hogy- hogy még nem nősültél meg?
- Háát, ez jó kérdés... Még én sem gondolkoztam el rajta. Igazából még komoly barátnőm se volt. Néha összejött egy- egy alkalom, és kész. Valahogy soha nem tudtam jól választani. Talán az is belejátszik, hogy alig van fizetésem, vagy mittudomén...
- És sok nővel voltál már?
- Hát, figyelj, Volt néhány, akikkel összejött. Diszkó után, vagy csak úgy a strand öltözőjében, de volt egy 50 feletti öreglány is, akihez többször átjártam Tiszaújvárosba... - ekkor Katus leguggolt, én is lekuporodtam vele szemben, ő széttárta a combjait, és úgy folytattuk a beszélgetést... Le sem tudtam venni gyönyörű, csupasz pinájáról a szemem.
- Te magad borotválkozol, vagy a barátod segített?
- Utoljára már magam csináltam, tegnap este, de előtte Bandi segített. De... úgy látom, már kezd ismét éledezni a faszod... és szeretném minél előbb a seggemben érezni!!!
- Akkor gyere, szopjál! - mondtam, és felegyenesedtem, ő guggolva maradt, majd szájába véve farkamat, ismét vad szopásba kezdett... Aztán felállt, megfordult, én leguggoltam, és nyalni kezdtem finom kis popsilyukát, majd nyomtam egy diónyi tusfürdőt a seggére, amit mutatóujjammal beledolgoztam, meg bekentem vele a farkam is. Odaigazítottam popsilyukához, egy kemény, határozott mozdulattal tövig felnyomtam neki. Erre hangosan felsikoltott, belemarkolt a hajamba, riszálni kezdte a fenekét, és azt mondta:
- Kúrd szét keményen... aaah!
Nekem sem kell ilyesmit kétszer mondani, két oldalt megragadtam a csípőjét, és elkezdtem keményen megdolgozni a kis bestia nagyon szűk, szoros seggét, annak ellenére, hogy alig fért bele a farkam... Kúrtam keményen, ahogy kérte. Katus egyfolytában sikkantgatott, nyögdécselt, biztatott, hogy keféljem. Egy idő múlva előre- hátra rázta a fejét, annyira élvezte, ahogy nagy faszom ki- be jár a seggében... Arra gondoltam, bárcsak soha ne érne véget! Egyszer azonban minden jónak vége szakad, így amikor éreztem, hogy "jön a vonat", teljesen benyomtam neki a seggébe, ő meg még riszálta is egy kicsit magát, így eddig ismeretlen mélységekbe hatolt a faszom, és úgy robbant bele a geci. Esküszöm, mintha pisiltem volna a spermát... Fél percig biztos tartott, mire az utolsó cseppet is kisajtolta belőlem, mert még mindig kavart gyönyörű popsijával! Aztán lassan lecsúszott rólam, megnyitotta a zuhanyt, mindketten lezuhanyoztunk, persze egymást simogatva...
- Tudod, Laci, hogy ez volt életem eddigi legjobb dugása?
- Most már tudom... És ha jó kislány leszel, gyakran lehet részed benne!
Ebben maradtunk. Szeptember elejéig gyakran találkoztunk, aztán elköszöntünk egymástól, mint szeretők, maradt a barátság. Ő visszament a debreceni kollégiumba, én meg egy netes társkeresőn megtaláltam a nagy Őt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr8111711289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása