Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. március 12. 21:11 - 19iliv54

Vihar otthon 1.

Szerző: spanyol

Anyám férfiszemmel egy bombázó, sugárzik belőle a késztetés a szexre. Mint egy ékszer, mindig használni kell hogy ragyogjon.
Sok minden történt már velem az életben, de olyan dolgok mint valamikor otthon családi körben, azóta sem...
Anyám (Viki) 36, Apám (Feri) 40, Én Róbert 15 múltam .Anyám férfiszemmel egy bombázó, sugárzik belőle a késztetés a szexre.Mint egy ékszer, mindig használni kell hogy ragyogjon. Egyértelmű volt hogy Ő vezeti a családot, és elvárja hogy a kéréseit mindig teljesítsük. Úgy mondhatnánk, "domina". Ennek megfelelően mindig az ő szava dönt, kedvesen utasítva.Ha mérges is, az csak fél óráig, utána szent a béke.Apám is szeret minket, nálunk szinte ismeretlen a veszekedés ...
Apám szerint szerint anyának csak egy gyengéje van : a szex, és a szex, imád szexelni.
Én a 16-ik évemmel csak lubickolok a langyosban, néha van úgy hogy kétszer is kiverem, van úgy hogy anyára gondolva, mert imádom, és..., és lánnyal még csak egyszer voltam, nem valami nagy sikerrel..
Azonban ma történni kezdtek a dolgok, valami vibrált a levegőben.
Vasárnap révén otthoni lengeségekben töltöttük el a reggelit. Anyán csak egy laza comb középig érő otthonka, ami alatt Kirajzolódtak piros bugyijának fehér pöttyei.Már ez is nagy szó, mert általában otthon nem hordott bugyit.Nekünk is mindig beszólt, "fiúkák, fütyiket szellőztetni, szeretnek ők is lógni egy kicsit..."
Volt úgy hogy mindhárman egy-egy férfiingben, bugyi és gatya nélkül flangáltunk.
Megszoktam ezt a családi lazaságot, mivel kiskoromtól láttam a szüleimet minden helyzetben laza ruhában, vagy meztelenül is. Apán és rajtam egy vékony köntös gatya nélkül. Nekem ez természetes volt, és sose zártuk magunkra a fürdőszoba ajtaját.Kilenc évesen még együtt is fürödtünk. Több alkalommal előfordult, hogy éledező nagyfiúságom leskelődésre vitt, és lestem anyám combjait, melleit, szőrtelen punciját, amikor nyáron apám ingeiben grasszált otthon.
Apám is ugyan úgy rohangált, majdnem pucéron, néha gatya nélkül. Amikor láttam himbálódzó lógva is hosszú farkát, elgondolkodtam, vajon valaha nekem is lesz-e ekkora fütyim.
Persze 14 éves korom óta anyám egy picit visszafogta magát a mutogatásban, de azért így is történt egy és más... A takarítás anyám kedvence volt, csak egy nagy kinyúlt pólóban volt mindig, hajlongott nyújtózkodott és minden...Én figyelgettem, lestem a punciját, a ringó melleit, és mindig elindult tűz...a farkam éledezve keményedni kezdett.
Csak üldögéltem az asztalnál és a terítő eltakart. Egyszer csak elém állt: állj fel! Mi...Állj fel! Lenézett a farkamra,
ami pont az ő hajlongásától keményedett be.Közel lépett, majd a kezébe vette..Elvörösödve néztem, még levegőt se tudtam venni.
Amikor utoljára a kezemben volt a fütyid, még nem volt ilyen délceg. Igaz? Lassan és kimondhatatlan bársonyos kezével morzsolgatva húzogatni kezdte. Ugye megengeded...? Ránéztem, csillogott a szeme, és mosolygott, jól csinálom...? Mire mindezt elmondta és válaszolhattam volna, beleélveztem a kezébe, elöntötte tenyerét a nedvem. Anya csak mosolygott, fogta a lassan megpuhuló fütyim, és megkérdezte, jó volt?
Kimentem a fürdőbe és nem hittem mi történt. Egyébként sajnos, nem volt semmi folytatás, vagy utalás a történtekre.
Ugyan úgy lestem az asztal mellett, a majdnem pucér anyám idomait, de nem jött oda hozzám többször. Én nem mertem kérni erre, így mindig kimentem és kivertem magamnak.
Apám is szeret bennünket . Kedves, anyával udvarias, és ő ugyan "nem" szexi mint anya, de azért nagy ribilliót tud esténként csinálni a szobájukban, mert kihallatszanak a nagy sóhajok, nyögések, kiáltások...szex közben.
Velem is nagyon rendes, de valami más is van közöttünk..Máig sem értem miért történt, ami történt.
Az elején kezdeném! Mint mondtam szabadok vagyunk a családban. Kiskoromban (8-9év) volt olyan is hogy együtt fürödtünk. Apám leszappanozott, majd én is őt. Már akkor éreztem valami jó érzéseket, és felállt a fütyim. Érdekes apáé nem, pedig én is szappanoztam. Anya ott állt kezében a törölközővel, és nevettek, én nem is értettem, miért?
Később, egyszer zuhanyoztam a kádba állva, bejött apa, és azt mondta hogy megmutatja hogy kell a fütyit megmosni, mert bebüdösödik.Hátrahúzta a bőrt, hogy a féket mutassa, hogy ott is, meg a makk alatt is.Mindeközben felállt a fütyim, és leihatatlan jó érzés volt ahogy fogdosta...Nemsokára mehetsz a lányokhoz, szép farkad lesz.
Aztán egyenlőre a "lányok helyett" másképp alakultak a dolgok apámnak köszönhetően....

Anyám elindította a mosógépet, majd visszajött az ebédlőbe.Hé fiúkák! Várlak benneteket a szobában egy kis beszélgetésre. Értve vagyok lustaságok ? Na, mozogjatok!
Apámra néztem egy kicsit meglepődve, mert egy icipicit fura volt anya hanghordozása.
Van valami veletek apa? Á...semmi, gyere menjünk.
Anyám ott ült a franciaágy szélén, egyik lába maga alatt, és a felgyűrődött rövid otthonka miatt szinte meztelennek tűnt mindkét combja.
Na fiúk, most beszélgessünk egy kicsit. Egy hónapja, amikor előbb értem haza a kiküldetésből, nem vettétek észre, hogy bejöttem a lakásba. Nem kezdtem el óbégatni hogy hahó ! megjöttem...
Felmentem de senki sehol. Na mondom csak a fürdőben lehetnek, vagy hátul a kertben...
Lejöttem a fürdő felé, és mit láttam....na mit gondoltok? Az én fiam áll a mosdó kagylónál félig kifordulva, Frenk meg térdel előtte a földön, és nagy átéléssel szopja a farkát, miközben egyik kezével a fiam golyóit markolássza, a másikkal pedig a fenekét simogatja, láthatóan mélyen a két farpofa között.
Hűű! csak nyeltem egyet, -ezt meg kell emésztenem- ezért elléptem halkan az ajtótól és felmentem.
Most megkérdezem tőletek, így volt? Ugye Így! Apám vörös volt mint a főtt rák, én pedig nem tudtam hova nézni.
Nagyon ciki, amikor a szemembe mondják a dolgokat, főleg anyától kínos. Na fiúkák, ezután jött a következő..., és ezért beszélgetünk most itt.
Tegnap reggel amikor elmentem dolgozni, itthon felejtettem valamit, és a kaputól tiz méterre megálltam az autóval, de nem tolattam, gyalog visszajöttem az anyagért. Eljöttem a fiam szobája előtt, az ajtó tárva-nyitva, és mit látok? A férjem, meg a fiam, akin rajta az egyik fehér combfix harisnyám, egyik lábán bokáig lecsúszva a fekete francia bugyim, és az ágyon hatvankilencbe fordulva látható örömmel szopják egymás farkát.Kezeitekkel egymás combjait simogatva.Ekkor már teljesen biztos lettem abban hogy ti ketten rendszeresen szórakoztok egymással.Talán keféltek is? Vajon gondolhatok valami mást ezután? Na...fiúk, kérdeztem!
Apám megrázta a fejét, nem!
Akkor mondjátok el nekem, mikor kezdődött ez a játék? Én szólni se mertem.
Apám nem nézett anyára csak elmotyogta: egy éve.
Rám nézz! ha velem beszélsz, mert ezért úgy is kapsz a "kicsivel"...Óh persze most kezdem kapisgálni, néha apa feneke nagyon érzékeny volt, amikor simogattam.Hát persze, biztos anya leápolta .Nekem ugyan nem dicsekedett el ilyen dolgokról.
Á...tudod, teljesen véletlenül történt az első, aztán meg vitt a víz, mondta apám:
Edzés után Robi megkért masszírozzam meg a combját, mert meghúzta az edzésen. Láttam hogy jólesik neki az olajos masszírozás, mondom hogy forduljon hanyatt, és látom, fél mereven állt a farka.Szégyellte magát, de mondtam hogy csitt..csitt... és finoman megfogtam, piciket húzogatva kezdtem rajta mozgatni a bőrt. Nem tudom hogyan, de nagyon begerjedtem. Az én kicsi fiam kb két percen belül ráélvezett a kezemre meg a hasára.
Mondtam neki hogy ezt ne szégyellje, elvégre az apja vagyok, nem valami idegen...Hát így kezdődött.
És te Frenk! Miért csinálod ezt? Miért rontod meg a saját fiadat?
Amikor megházasodtunk megbeszéltük hogy amiket csináltunk előtte, az legyen a múlté, hisz mindketten együtt és mozgalmasan éltük le a fiatalságunkat, tudunk egymásról mindent. Azért mentem hozzád, mert ismerted az összes fiúmat, barátnőmet, és így nem kellett takargatni és magyarázkodni soha! Én is tudtam az összes lányról, a jó néhány fiú barátodról. Azt hogy kipróbáltad őket, nem érdekelt, mert én is megismertem néhány lányt nőként is.
De azt mondtuk, ha egy család leszünk, otthon csak a családnak élünk.Sejtettük, a mi szabad életünk nem múlik el nyom nélkül, de majd próbálkozunk.
Azt azonban nem mondtuk, hogy a próbálkozás később oda vezethet hogy a fiad farkát rendszeresen kényeztesd.
Én se keresem a nőket, pedig lenne jelentkező, annyi hogy a kufircunkra nem jutna még idő sem! Akkor mi lenne a farkaddal? Irány a a fiad? Vagy más férfi?
Ugy látszik váltanunk kell, és bedobnom magam a családért, hogy megmaradjon, és a fiunk ne legyen valami kis buzipalánta. Két buta nagyfiú vagytok. Én szeretlek titeket, és nem akarom hogy Robi is beleessen abba, amibe mi is, hisz a régi életünk már a múlté!
Lépnem kell, érted amit mondok Frenk... ?
És te Robikám, kérdezte az anyám?
Te meg hagytad magad hogy apád leszopjon, sőt, biztos vagyok hogy elkezdett tetszeni is, és végül te is örömmel szopikáztad őt. Le is nyeled? ...Mi?...Robi...válaszolj anyádnak!
Igen... Keféltek is ? Na..., mondd! Nem...nem, azt nem.Hogy kezdődött??
Amikor apa olajosan masszírozott, akkor annyira jól esett, elgyengültem, és kezdett felállni a farkam, apa ezt nem látta, majd amikor mondta hogy forduljak, meglátta a merevedésem. Az olajos kezével finoman megfogta és kérdezte: mi van veled, ennyire jó volt Robikám?
Bólintottam, erre megfogta és hátrahúzta finoman rajta a bőrt. Jó? Nagyon jó, suttogtam. Elkezdte lassan fejni a farkam, és nem kellett tíz húzás és elélveztem, úgy ahogy az én kezemtől soha.
Ezután egyre többször eljátszott apa a fütyimmel, hisz lányokkal nem jártam, de minden reggel merev fütyivel ébredtem. Apa mondta hogy ne verjem ki magamnak, majd ő segít nekem, megpuszilgatja és az jobb lesz.
Neked úgyis jólesett a múltkor, és ha még csinálom, meglátod még finomabb lesz mondta.
Egy másik alkalommal kinn voltál az udvaron, teregettél és mi az ablakból néztünk. Apa meg csak mondogatta, látod milyen szép anyád van, látod a combjait? Olyan sima puncija van mint egy kislánynak. Megnéznéd?
Látod micsoda mellei vannak? Tetszik? Ugye ilyenkor neked is feláll? Ezzel leguggolt elém és kivette a sport alsómból, és máris a forró szájában éreztem a még csak félig ágaskodó farkam.
Persze hogy hamar elélveztem. Jó volt, kérdezte apu? Volt olyan is hogy délután az ágyamon olvastam, apa bejött és azt mondta mutat egy jó dolgot, csak hagyjam magam, anyával is szokta csinálni és neki is mindig jó!
Oldalra fordított, lehúzta az alsóm, felhúzta az egyik lábam
és az ágy elé térdelve éreztem a nyelvét a fenekemnél. Azt mondta hogy hadd nyalja ki a kicsi fia finom fenekét, és elkezdte puszilgatni és nyalogatni.Utána felállt, kinn volt a farka, és azt mondta adjak egy puszit a hegyére.
Adtam rá. Ezzel elindult a mókuskerék! Volt olyan is hogy a konyhában ebéd után apa ült az asztalnál, kávézott, és szólt nekem hogy nem szeretném-e egy picit szopizni apuci farkincáját? Gyere be az asztal alá, és ott szopj egy kicsit. Ha anyád bejön véletlen, akkor a leesett kanalat kerested az asztal alatt.
Azt is mondta hogy ha mindig azt teszem amit kér, akkor el fogja intézni hogy egyszer kinyalhassam anya punciját, mert tudja hogy nagyon szeretném, és ő biztos hogy rá tudja venni erre.
Volt olyan is hogy hazajött, én gépeztem, erre odajött, na nem áll még a farkinca? Akkor nézzünk pornót.Elkezdett finoman fogdosni, majd lehajolt és addig szopott amíg felállt a farkam, és a szájába élveztem. Na látod így kell ezt...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr3412333149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása