Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. április 09. 19:46 - 19iliv54

Anya és fia fantázia

Sziasztok, egy 16 éves fiú vagyok, és egy gyakran előkerülő fantáziámról szeretnék írni.
Anya egy 40-es éveiben járó, gyönyörű nő. Telt mellei vannak, szőke, és egy kicsit kövérkés. Sokat gondoltam rá maszti közben, ilyenkor hatalmasakat élveztem. Sokszor elképzeltem, ahogy rám nyit a fürdőben (ott szoktam verni a farkamat), és ahogy meglátja a farkamat, elmosolyodik és leszop, de nem gondoltam volna, hogy ez egyszer tényleg megtörténik:
Egyik este felhívta a szüleimet a nagymamám, és meghívott minket magához 3 napra. Anya dolgozott, nekem meg nem volt kedvem elmenni, de a tesóim, és apa elmentek. Reggel amikor felkeltem, már nem voltak itthon, csak anya, ám hamarosan ő is dolgozni ment. Én kényelmesen elfeküdtem a TV előtt, kapcsolgattam a csatornák között. Nemsokára azonban meguntam, és inkább elindítottam egy pornófilmet. Véletlenül pont egy anya-fia szex ment, ahol az anya szopta a fiát. Ez annyira felizgatott, hogy elővettem a farkamat, és ott a TV előtt elkezdtem simogatni, verni. Amikor éreztem hogy nemsokára elmegyek, bementem a fürdőbe, és a kádban fejeztem be. Hatalmasat spricceltem, nagyon jól esett. Megebédeltem, majd elhatároztam hogy folytatom a pornófilm nézését. Mint mindig, most is felizgatott a látvány, így most meztelenre vetkőztem, és úgy néztem tovább, amikor egyszer csak azt hallottam, hogy valaki egy halk "hű"-t suttog. Ijedtem megfordultam, és ott állt anya. -Korábban elengedtek- mondta mosolyogva, és rám kacsintott.

- Bocsi, én...
- Nyugi, láttam én már ilyet elégszer-mondta.
Megnyugodva mentem el mellette, hogy a fürdőszobában befejezzem amit elkezdtem. Kivertem a farkam, (az izgalom miatt nagyot élveztem) és kimentem hozzá.
- Szép nagy péniszed van, minden nő ilyet akar.
Elvörösödtem, és zavaromban leöntöttem magam egy pohár hideg narancslével.
- Jajj, gyorsan vedd le a ruhád mert megfázol! Azzal lehúzta rólam a nadrágot. Én eltoltam a kezét, mondván magam is meg tudom csinálni, és a pólómat egyedül húztam le. Anya még így is azon aggódott, nehogy megfázzam, és csinált nekem egy forró teát. Én ott ültem egy szál alsóban, rajtam egy pokróc, és a farkam állni kezdett. Anyu ott állt előttem, háttal, és formás feneke kirajzolódott a testhez álló naciból, amit hordott. Mire kész lett a tea, megszáradtam, és levettem a pokrócot magamról. Így amikor anya megfordult hogy odaadja a forró italt, a farkam észrevehetően állt a gatyámban.
- Látom nem volt elég az, hogy kiverted. Biztos rossz a technikád-mondta.
- Gyere segítek, azzal egy határozott mozdulattal kivette a merevedő rudamat a gatyámból.
- Így kell ezt csinálni, megmutatom. Szeretnéd?
- Ahh, igen anyu vert ki nekem.
- De szeretsz egyáltalán?
- Igen anyu szeretlek, de kezd el, mert elmegyek.
- Jól van te nagyfiú.
Azzal elkezdte lassú mozdulatokkal húzogatni a fitymámat.
- Tudod mit? Jó napom van, extra kényeztetést kapsz.
- Ezt hogy érted anyu?
Válasz helyett egy pici csókot nyomott a farkamra, majd elkezdte lassan szopogatni a makkomat. Hátrahúzta a bőrt lassan, majd a harmadik húzásnál beterítettem a forró gecimmel a kezét, és az arcár is jutott.

Erotikashow vibrátor szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr9212412983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása