Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. április 17. 19:07 - 19iliv54

Laci és a nagyfarok

Régebben az egyik barátnőmnek volt egy barátja, Laci. A barátnőm állandóan arról mesélt, hogy a Laci mekkora szexmániás és mindig dugni akart, illetve hogy mekkora nagy a farka, 19-20 cm biztos hogy van.
Szétmentek, de én jóba maradtam Lacival. Történt egyszer, hogy felhívott magához sörözni. Elég spiccesek voltunk már, amikor szóba került, hogy mindketten rég szexeltünk. Elkezdtünk beszélgetni a szexről, elmondta, hogy ő azt szereti, ha durván bánhat a nővel, de rég nem volt már ilyenben része. Nekem pedig mindig bejött, ha picit megaláztak az ágyban és nekem is rég volt már ilyen.. Egyre gondoltunk...
- Leszopsz? - kérdezte Laci. Elővette a farkát, letérdeltem elé. A farka kb. akkora volt mint valami négerfasz a pornófilmekben. Éreztem, hogy nedves lett tőle a puncikám. Elkezdtem szopni, amennyire csak bírom. Ő belemarkolt a hajamba, és ráhúzta a nagy farokra, és úgy szopatott. Majd meg fulladtam, de baromira élveztem. Megállt, hanyatt fektetett, felém guggolt és még jobb megbaszta a számat. Közben simogattam magam.
-Ujjazd magad, mert én nem foglak! De a segged se maradjon ki, mert ma seggbe kúrlak, te ribanc! - kiabálta Laci.
Ujjaztam magam, közben Laci golyóit nyalogattam.
Kutyapóz következett, iszonyúan gyorsan dugott, közben két újja a popsimban volt.
Aztán hirtelen, kikapta a farkát és ráhúzta a fejemet, elélvezett a számba. Akkor jött csak a neheze, mert addig kellett szopnom míg megint úgy nem állt mint a cövek. Újra kutyapóz, de ezúttal a popsimba tette. Kegyetlenül megdugott, végén meg egy szájba élvezés. Azt hittem végeztünk, de ő mondta, hogy ő kb hozzám se ért, így hát megujjazna. Megtanulta, hogy kell úgy ujjazni, hogy spriccelős orgazmus legyen. 4-szer spricceltem, elképesztő volt. Arra lettem figyelmes, hogy kezdte 2ujjal, 3-mal, majd 4-el végül megöklözött, mint a pornófilmekben. Hihetetlen este volt. Azóta is összejárunk :)

Erotikashow vibrátor szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr8312432847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása