Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. május 21. 19:29 - 19iliv54

Beteljesült álom

Szerző: Boss-miss

Egy álom, amely egyszer talán valóra is válik… Egy fiatal „kislány” álmainak beteljesülése és az a határtalan boldogság, mely végigkíséri a lányt, egész életén.
Nicol, még csak 16 éves volt, amikor megismerte, az akkor már majdnem 23 éves Georg-ot. Szerelem volt első látásra. Georg az első találkozásukkor, egy szál gyönyörű sárga rózsát adott Nicolnak, melyet a lány azóta is egy pici dobozkában tart, kiszárítva, emlékként. Beszélgettek, ismerkedtek, majd megbeszéltek egy újabb, majd még egy újabb találkozót. A randevúk eredményeképp végül egymásba szerettek. Csodálatos, kimondhatatlan érzés volt még látni is őket… Ragyogtak.

Eltelt az első hónap… a második, harmadik… majd elérkeztek ahhoz a csodálatos nyári naphoz, amikor a 8. együtt töltött hónapjukat ünnepelték. A férfi egy selyemből készült sállal bekötötte Nicol szemét, s bevezette a nappaliba, majd levette a kendőt.
- Íme a meglepetés kedvesem… - az asztalon egyetlen gyertya égett, mellette egy hófehér vázában nyolc szál vörös rózsa.
- Ez… Csodálatos. – és szemébe könnyek szöktek – Köszönöm. Köszönöm, hogy itt vagy, hogy boldoggá teszel. Szeretlek.
Georg egy hosszú, forró csók kíséretében átölelte a lányt, s a fülébe súgta gyengéden:
- Szeretlek.

Egy romantikus vacsora, és az azt követő pezsgőzés után a férfi ismét bekötötte a tumblr_mf5uz8z97e1rh04qno1_500.giflány szemét, felkapta és felvitte a szobájába. A selyem ismét lekerült a lány csillogó szemeiről.
Az ágy körül szív alakban mécsesek égtek, közöttük 1-1 szál rózsa volt. Georg óvatosan magához húzta Nicolt és gyengéden megcsókolta. Végigcsókolta a lány nyakát, vállát, majd apró puszit adott az orrára és a füle mögé. Nicol megborzongott… Lassan, vigyázva fejtették le egymásról a ruhadarabokat. A férfi megállt, s nézte kedvesének csillogó barna bőrét.
- Gyönyörű vagy. Gyönyörű, és izgató. – Nicol elpirult, bár ettől csak még szebb lett a férfi számára.

Georg magához húzta a lányt, és megcsókolta, majd haladt egyre lejjebb, egészen a gömbölyű és az egymástól durcásan elforduló melléig, majd megindult felfelé, s ezt ismételgette újra és újra. Óvatosan lefektette őt az ágyra, végigpuszilta a köldökét, a combjait, majd ostromot indított a legcsodálatosabb testrésze ellen. Nicol halk nyögdécseléssel jelezte, hogy lassan de biztosan halad a csúcs felé, majd hirtelen összerándult minden izma, s megszűnt körülötte a világ. A férfi csókokkal borította el őt, majd mikor a lány szép lassan újra feléledt, védelmezőn karjaiba vette. Nicol a mellkasát simogatta, azután először csak kezével, később puha ajkaival is kényeztette a férfit. Nem sietett el semmit, a férfi legféltettebb testrészét gyengéden izgatta, míg a mennybe nem röpítette e nemes rész gazdáját. Hosszú percekig feküdtek összebújva, de a simogatások ismét feltüzelték őket, ekkor Georg lassan a hátára fektette Nicolt, s vigyázva, mozdulataik minden pillanatát élvezve, végül összeforrt testük.

Csodálatos összhangban mozogtak, az őszinte és féktelen szerelem irányította őket. Érezték, hamarosan eljön a pillanat… majd együtt repültek. Fáradtan, de határtalan boldogsággal simultak egymáshoz, és aludtak, míg a reggel és a napsütés fel nem ébresztette őket.
Azóta 4 év telt el, de kapcsolatuk, csak még szebb, még lenyűgözőbb lett, és ugye mondanom sem kell, hogy ez az éjszaka, még nagyon sokszor megismétlődött az évek során…

Erotikashow vibrátor szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr6212530423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása