Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. június 05. 11:28 - 19iliv54

Napvégi relax

Szerző/beküldő: MuldR

Biztos veled is előfordult már, hogy egy fullasztó, teljesen pörgős, energialeszívós, ügyeket intézős, tárgyalgatós nap után, mennyire de mennyire jól esik egy kellemes fürdő, vagy zuhany!

Most nem is kell annyira tovább menni, gondolni a dolgokat, úgy, mint környezet és kellékei... persze a nők imádják a hangulatvilágítást, mindenféle illó olajokat a vízbe, esetleg egyéb légillatosítok is, kellemes lassú relaxáló zene, szóval kicsit túlszínesítik a dolgot, hogy aztán órákig áztassák magukat!

Persze ez egyáltalán nem hülyeség, gyakran rám is rám tör hogy épp ilyenhez van hangulatom, de most sokkal jobban esett egy amolyan gyors fürdő, vérpezsdítő, frissítő, ami teljesen megindít, újratölt, és képbe rak!

Szóval egy ilyen után mászok éppen ki a kádból, nyúlok törülközőmért, mikor a fürdőszoba ajtajában megjelenik a (N)Ő...

Mondhatni anyaszült meztelenül, csak egy bugyi van rajta, egy leheletnyi, finom, KÉPfalatnyi, szexis, éppen hogy takaró de leginkább sejtetős, férfiak számára agyelborulós szenzációs kis darabka...

Meglátom és megdermedek, csak úgy iszom be a képet, impulzusokat, amit magam előtt látok, gyönyörű formás keblek, melyet legszívesebben azon nyomban megmarkolnék, bekapnék, és nyalogatnék... tekintetem tovább halad. Gyönyörű hasát, köldökét, formás vádliját, lábát, tekintetem fel-le jár, mígnem szemébe nem nézek, és pillantásunk nem találkozik, ütközik, és egymásba fonódik.

Látja, hogy sikere van, hatást ért el nálam, a megfelelő hatást, amit éppen akart... amolyan ördögien buja mosollyal lassan de határozottan megindul felém, tekintetét le nem véve rólam, szinte éget, földbe gyökerezett a talpam, nem mozdulok és én sem veszem le róla a tekintetemet...

Hozzám lép, egyenesen karjaimba borul, máris összeforrnak ajkaink anélkül hogy egy szót is váltottunk volna, kinek hogy telt a napja, hello szia semmi, csak csók, őrületes csók, nyelvek finom harapdálása és heves tánca... máris teljes testemen érzem a bizsergést, ahogy fantasztikusan selymes teste hozzám tapad, simul, és vad csókcsatánk közepette kezeim hol tökéletes hátán simítom végig, hogy eszméletlen formás fenekéhez érve megmarkoljam, gyúrjam azokat, hol pedig tarkójához érve masszírozzam hogy még szorosabban, erőteljesebben falhassuk, csókolhassuk egymást....

Igen, magamhoz tértem, minden fáradtságom, amit a mai nap okozott szempillantás alatt elillant, hála: Neked...!

Erotikashow vibrátor szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1912564751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása