Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. június 16. 16:41 - 19iliv54

A forgatás 1.

Szerző/beküldő: Pavlov

Becky egyedül ült az öltözőben. Megigazította a ruháját, és a tükörhöz hajolt, hogy ellenőrizze a sminkjét. Felvette a rúzsát, aztán visszatette, és rágyújtott egy cigire.
Sóhajtva megnézte az óráját. A terv szerint még volt pár perce a forgatás megkezdése előtt. Egy kicsit idegesen érezte magát kosztümjében, ami tulajdonképpen csak egy kis fehérnemű volt, meg selyemharisnya és egy magassarkú cipő.
Bizonytalan lett volna? Nem igazán. Már nagyon várta ezt az egészet. És egy kicsit talán ideges is volt – milyen lesz majd?
A rendező bejött az öltözőbe. Alacsony, sovány férfi volt, úgy harminc körüli. Becky ránézett.
- Nos – kérdezte a férfi. – Készen állsz?
Becky bólintott. Hallotta, hogy a stúdióban bútorokat tologatnak ide-oda.
- Csak nyugi – mondta a rendező. – Szépen lassan csináljuk végig.
Nagyon kedves volt hozzá. Becky habozva rámosolygott, és elnyomta a cigijét.
- Oké – mondta.

Követte a rendezőt a stúdióba. A fények már fel voltak kapcsolva. Az operatőr, egy fiatalabb srác pólóban és farmerben, éppen az utolsó beállításokat ellenőrizte. Egy összecsukható székben ott ült Jack, Becky filmbéli partnere, a kávéját iszogatva. Mikor meglátta Beckyt, udvariasan bólintott. Húsz év körüli, jó testfelépítésű férfi volt, pólóban és farmerben. A lány nem tehetett róla, egyszerűen muszáj volt megbámulnia a férfi testét, és érezte, hogy a férfi is így van ezzel. Ez nem is volt meglepő, ebben a szexi ruciban. Tekintetükkel vetkőztették egymást, míg Becky zavarában félre nem nézett.
Végignézett a díszleten. Egy hagyományos nappalinak tűnt – székek, könyvespolcok, egy dívány és egy puha szőnyeg.
- Kezdhetjük? – kérdezte a rendező, az operatőr pedig bólintott.
Becky megremegett. Szóval ez lenne az. Jack felállt, és odajött hozzá.
- Ülj le – mondta a rendező, és az egyik székre mutatott.
Becky leült. Érezte a lágy anyagot majdnem teljesen meztelen feneke alatt. A rendező adott neki egy jó minőségű pornóújságot, a lány pedig gyorsan átlapozta. Minden oldalon fényes fotók voltak, amelyeken izmos férfiak szeretkeztek vékony, nagymellű nőkkel.
- Oké - kezdte a rendező. - Lapozz párat, aztán kezdj el maszturbálni. Kész vagy?

Becky habozott. Nem gondolta, hogy maszturbálnia is kell majd. Bizonyos szempontból ez még erkölcstelenebbnek tűnt. De száműzte fejéből a gondolatot, és csöndesen bólintott. Hallotta, ahogy a kamera zúgni kezd. Ideje elkezdeni.
Lassan lapozott egyet. Egy fotó volt előtte, amin egy teljesen felizgult férfi egy nőre élvezett. A pasas arca eltorzult az élvezettől, duzzadt péniszéből hosszú, fehér spermacsík lőtt ki. A nő a padlón terült el behunyt szemekkel, és mindkét kezével a melleit gyömöszölte. Intenzív, izgató kép volt.
Becky letette a magazint, és lábait széttárta a kamera előtt. Oldalra húzta a bugyiját, így előbukkant csupasz puncija. Az operatőr közelebb jött, és Becky előrenyomta a csípőjét, megmutatva csiklóját a kamerának. Két kezével széttárta az ajkakat, hogy a kamera a punci rózsaszín belsejébe is beláthasson.
- Szép – suttogta a rendező. – Folytasd.
Egyik ujjával óvatosan klitoriszához ért. Meglepetéssel tapasztalta, hogy máris milyen nedves. Ujja lassan körbesimította a puha csiklót, és felnyögött. Megnyalta az ujjait, és simogatni kezdte nedves ujjbegyeivel a punciját. Hüvelykujját forró klitoriszának nyomta.
Érezte, hogy ujjai egyre nedvesebbek lesznek. Álmodozva figyelte a punciját, és erősebben kezdte gyömöszölni. Az operatőr lassan megkerülte, minden szögből felvette a látványt. Becky mindvégig a kamerába tartotta kicsi, rózsaszín klitoriszát.
- Dugd fel az egyik ujjadat - mondta a rendező.

Becky egyik ujját felnyomta forró puncijába. Kegyetlenül nedves volt. Égő barlangocskája szorosan az ujjára tapadt, és lassan elkezdte ki-be húzogatni. Megszabadult minden gátlástól, újabb ujját nyomta be, és feltárta forró nyílásnak nedves belsejét. Az ujja ki-be csúszkált az ajkak között. Az operatőr letérdelt elé, és ráközelített. A lány lábai remegtek, és zihálni kezdett.
Basszus – suttogta a rendező – ez kurva jó! Abba ne hagyd, kérlek! -
Becky egyre gyorsabban és gyorsabban nyomta fel az ujját a puncijába. Nedvei lassacskán, csillogva folytak végig a combja belső oldalán. Aztán hirtelen kihúzta az ujjait. Inkább széttárta a lábát és szétfeszítette az ajkait, hogy a kamera jól a pinájába láthasson. Forró és csöpögő barlangocskáját egyenesen átadta a lencsének.
- Maradj így – nyögte a rendező. – Közelíts rá.
És Becky mozdulatlan maradt, de nagyokat lihegett. És megint meghallotta lábai közül a kamera surrogását.
- Jól van – mondta végül a rendező. – Jó lesz, ennyi, csapó.
A kamera egy kattanással elhallgatott, az operatőr pedig felkelt a padlóról. Becky szédülten ült fel. A rendező adott neki egy csomag papír zsebkendőt, amivel megtörölhette az ujjait és a punciját.
- És most? – kérdezte. Az arca vörös volt. Az igazat megvallva az első forgatása felizgatta kissé.
- Most Jack jön – válaszolta a rendező, és Becky észrevette, hogy Jack már mögötte áll.
- Mit fogunk csinálni? – kérdezte a lány kíváncsian.
Jack elmosolyodott.
- Azt hiszem, most az jön, hogy leszopod a faszom.
Becky bólintott.
- Rendben.
- Csak ülj itt, Becky – járta körül őket lassan a rendező. - Jack, gyere ide, és állj elé. Kész vagytok? Oké.

A kamera felbúgott. Becky felült a székben. Jack odasétált hozzá. A lány ránézett. A férfi gonosz mosollyal állt meg előtte, és hangtalanul kigombolta a nadrágját.
Becky lehúzta a férfi nadrágját és boxerét, előbukkant hosszú, szőrtelen farka. A lábai között lógott, de már növekedésnek indult. Becky mosolyogva megragadta. Nyelve nedves végével végigszántott a makkon. A férfi beleremegett, Becky pedig buján nézett vissza rá. Nyelve gyors mozdulatával megint a férfire támadt, Jack farka pedig tovább nőtt.
Becky nyugot mozdulatokkal elkezdte előre-hátra húzogatni a lüktető szerszámot. A fasz minden mozdulatba megremegett, és egyre keményebb lett. Becky elengedte, hogy lássa, megáll-e egyenesen. A pénisz pont az arca felé mutatott, annyira elállt a férfi testétől, lüktetett a benne dúló erőtől és vágytól.
Az operatőr eléjük térdelt, hogy közelről vehessen minden mozdulatot.
Becky megragadta Jack farkát, és olyan erősen megszorította, ahogy csak tudta. Érezte, hogy a vérrel teli szerv még jobban megdagad, mintha csak szét akarná feszíteni a lány ujjait. Szorosan tartotta a faszt, és az megint növekedni kezdett. Ujjaival érezte a forróm lüktető ereket.

Elengedte, és előre-hátra simogatta a most már kőkemény faszt. Jack lihegett, és a farka végén egy tiszta, duzzadó kis csöpp jelent meg. Becky fürgén felnyalta.
Az operatőr felállt, és most már felülről filmezte Jack dákóját. Becky tovább masszírozta a faszt, szilárdan fogva a fityma mögött húzta előre-hátra. De hirtelen gonosz ötlete támadt: egyik hosszú, vörös körmét végighúzta a makk érzékeny felületén. Megcsiklandozta a végét, amitől Jack felnyögött, és megrándult.
Becky gonoszul felnevetett, de a következő pillanatban Jack bevadult: megragadta a lány nakát, és a szájába nyomta a farkát. Becky meglepetten tátotta nagyra a száját, és hagyta, hogy a szerszám belé csússzon. Forró volt és sós. Az érzés, hogy Becky nedves szájában lehet, még jobban feltüzelte a férfit, és izgalmában pumpálni kezdett ki-be. Minden egyes lökéssel teljesen a lány ajkai közé nyomta a szerszámát, aztán újra, és újra.
- Igen! - kiáltotta a rendező. - Folytassátok!
Becky nyelt egy párat. Aztán ellazult, hagyta Jacket, hogy úgy kúrja a száját, ahogy jólesik neki. A férfi felnyögött, és folytatta. A farka nedves volt és csúszós Becky nyálától, és ritmikusan mozgott ki-be vörös ajkai között.

Hirtelen egészen kihúzta. Becky figyelte maga előtt a függőlegesen álló faszt. Remegett a vágytól, és az operatőr minden szögből felvette. Aztán Jack megragadta Becky haját, és brutális mozdulattal az egész farkát a lány nyitott szájába nyomta.
- Ez az - mondta a rendező. - Újra.
A feszültségtől zihálva Jack teljesen kiengedte nyálas farkát Becky szájából. Aztán csípője erős lökésével az egészet visszanyomta.
Becky nyöszörgött, miközben Jack megismételte a mozdulatot, újra és újra. Szerszáma most már acélkemény lett, és ahányszor kihúzta a lány szájából, csöpögő makkja egyenesen a plafon felé ágaskodott. Újra és újra a lány nedves szájába nyomta magát. A kerek makk a lány szájpadlásához nyomódott, és Becky úgy érezte, a pasas mindjárt elmegy. De az utolsó pillanatban leállította magát, lassan kihúzta farkát a lány vörös ajkai közül.
- Húha - suttogta, és hátralépett pár lépést.
- Igen. Ez az - kiáltotta a rendező. - Kurva jó!

Becky levegőért kapkodott. Még mindig a nyelvén érezte Jack farkának ízét, és félénken nézett fel rá. Az előbb a férfi egy felajzott vadállat volt, de most barátságosan mosolygott a lányra. Ásványvizet kortyolgatott, és lassan levetkőzött meztelenre. Becky zavartan megrázta a fejét.
- Akarsz inni valamit? - kérdezte a rendező.
- Ásványvizet - suttogta a lány. Kapott is egy jéghideg üveggel, és nagy kortyokban kezdte inni.
- Király lett, nem? - kérdezte az operatőr.
- Tényleg király - mondta a rendező. - Nagyon jók vagytok együtt.
- Kösz - mondta Becky, és Jackre nézett. A férfi már teljesen meztelen volt, és noha hosszú farka megereszkedett egy kicsit, még mindig nagyon kemény volt. Becky is levetkőzött, csak a selyemharisnyát és a magassarkú cipőt hagyta magán. Úgy nézett ki, mint egy olcsó kurva, de ez valahogy még jobban fölizgatta.
- Folytathatjuk? - kérdezte a rendező.
Becky bólintott.
- Gondolom, most baszni fogunk, igaz? - kérdezte.
- Igen - mosolygott a rendező. - Pontosan.

Erotikashow vibrátor szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1712600557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása