Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. október 23. 16:38 - 19iliv54

Tom és Sarah...

Szerző/beküldő: beleremegek

A kapcsolatuk kb. egy éve kezdődött... picit bonyolult, de a lényeg az, hogy Sarah csak másodhegedűs Tom számára. Ez picit elszomorítja főhősnőnket, bár tudomásul veszi, és próbálja úgy megélni az együttléteket, hogy ne befolyásolja érzelmileg, és csak azoknak a perceknek, óráknak éljen.
Így történt ez tegnap is... egyedül volt Sarah otthon és Tom meglátogatta. Épp zenét hallgatott a gépnél és Tom leült mellé. A lány látta a szemében a tüzet. Kezeit elkezdte felé irányítani, melyre Sarah próbált semleges maradni és leginkább eltolta. Tom próbálta rávenni, hogy menjen fel vele a szobába, és a lány amivel ki is készíti néha, folyamatosan távolodott tőle, ezzel még inkább felhergelte a fiút. Megszomjazott a lány, felállt a géptől és öntött magának egy kis fehérbort, Tom addig átült az ő helyére és Sarah beállt háttal neki a szék elé.

A lány csak állt és állt, meg nem mozdult. Tudta hogy mi lesz, de nem tett semmit. Tom kezeivel végigsimította a lány testét, érezte, hogy mindketten vágynak egymásra. A fiú nem bírt tovább magával és megfogta a lány kezét, és magával húzta, egyenesen fel a szobába. Mivel egyedül voltak otthon, nem volt félnivaló… ledőltek az ágyra. Tom lefeküdt a lány mellé és finoman megcsókolta. Sarah már alig várta ezt a pillanatot. Minden egyes csókja vérré vált benne. Imádta, ha csókolják. Ekkor még mindketten ruhában voltak. Tom nem nagyon bírt már férfiasságával és Sarahról majdnem csak letépte a nadrágot. A fiú lefeküdt háttal az ágyra. Mereven ékeskedett és arra várt, hogy Sarah "helyet foglaljon". Sarah unszolásra, bár nem kellett kétszer mondani, lábait átette a srác derekánál. Kezével megfogta a srác szerszámját és besegítette a helyes útra. Még nem hatolt be vele, csak játszott.

Ez a fiút totálisan begerjesztette. Először csak játszott vele, majd a lány sem bírt magával és finoman ráült a hímtagra. Lazán fel-le mozgott rajta. Látta hogy Tom nagyon élvezi. Finom csókokat lehet az ajkára, majd a nyakát csókolta. Már izzott a levegő. Ha Tom nem tartja vissza magát, már akkor elérte volna a gyönyör kapuját, de Sarahnak is örömet akart okozni. Ekkor Sarah-t megfordította, most a lány került alulra. A fiú behatolt, a lány nagyon élvezte. Heves csókok váltották egymást. Sarah megfogta Tom fenekét, és próbálta ő maga irányítani a tempót. A fiú csak egyre erősebben lihegett, a tempót is gyorsabbá tette, a lány érezte, hogy nem kell már sok a fiúnak. Sarahnak nem volt fontos a kielégülés, őt ezek a csodálatos percek tették boldoggá. És a csókok, amiket kapott. Tom a lány nyakát is hevesen csókolta, majd az ajkait, ekkor már Sarah érezte a lihegéséből, hogy hamarosan a csúcsra ér. Úgy is történt.

Egymás karjaiban feküdtek. Sarah átölelte és legszívesebben el sem engedte volna a srácot. De tudta hogy ez a pillanat hamarosan szertefoszlik. Egy telefoncsörgés szakította meg ezt a pillanatot... Tom fel is öltözött gyorsan, aztán Sarah is. Szép perceket élt meg Sarah. És reméli, hogy lesz még folytatása.

 

Erotikashow vibrátor szexshop

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr4713063148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása