Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2016. október 30. 17:22 - 19iliv54

Mindegy kivel, akár még kutyával is

Andika szextörténete

Egy véletlen találkozásnak köszönhető, hogy kutyákkal próbáltam, de annyira megszerettem, hogy azóta is nyalatom és baszatom magam a vastag faszukkal.

Még fiatal nyolcadikos voltam amikor egy osztálykirándulás alkalmával fent a hegyekben egy délutáni pihenő közben elindultam sétálni és betévedtem egy erdős részre. Nem sokkal utána találkoztam két lánnyal akik mindketten egy egy kutyával sétáltak, közben simogatták egymást, meg csókolóztak. Éppen szétváltak a smárolásból amikor megláttak és mindketten rám szóltak tetszik? mikor válaszul közöltem még sose láttam ilyet, de szívesen kipróbálnám a két csaj egyből odajött és az egyik benyúlt a szoknyám alá és a bugyimba kezdett matatni, míg a másik kivette a melleimet a blúzomból és harapdálni kezdett.

A két nagy kutya elkezdte a lányok szoknyája alá dugni az orrukat. Egyre jobban tatszett ez a dolog és a végül egy pokrócra feküdtünk rá, majd levetkőztettek és ők is meztelenre vetkőztek, Közben a két kutya hátulról elkezdte a lányokat dugni amit és csodával bámultam, mert ilyet aztán tényleg nem láttam még. Mikor az egyik lány megérezte, hogy még szűz vagyok megkért térdepeljek le kutya pózba és az egyik kutyát rám szabadította eleinte fájt, de később már annyira jól esett,hogy megkértem, hogy a másik is hájon meg. ettől kezdve rendszeresen kiszöktem a délutáni pihenőre és két hétig minden délután megugrotta a kutyák. kiderült közben, hogy a lányok tőlünk nem messze laknak és otthon is folytathatjuk ezeket a szórakozásokat.

Elmondták a barátnőim, hogy azért is jobb a kutya, mert sokkal vastagabb és nagyobbat lehet tőle élvezni, de akármennyi geci marad is bennünk sose leszünk terhesek tőle. Ettől kezdve közel két évig rendszeresen keféltek a kutyáik.

Később mikor egy alkalommal elmentem sétálni egyedül és belém bújt a kisördög az egyik elhagyatott részen levetkőztem meztelenre és élvezkedtem. Hirtelen két kutya került elő, de akkorák voltak akár egy borjú rám morogtak én megfordultam, hogy felöltözzek, mire az egyik rám ugrott és sokadik próbálkozásra betalált a puncimba. Még soha ekkorát nem élveztem. Mikor már azt hittem vége lesz a hüvelyem elkezdett kegyetlenül fájni és csak azt éreztem, hogy valami nagy még be akar bújni. végül a kutya belém nyomta a gömbjét és elkezdte pumpálni a rengeteg gecit belém. Csak nagy sokára engedett és kicsúszott belőlem akkor elkezdte lefetyelni a saját geciét. Később odahajoltam a farkához és megkóstoltam és nagyon ízlett, mire rengeteget lenyeltem belőle.

Mikor hazafelé mentem ez a kutya hozzám szegődött és ettől kezdve mindig kefélt még akkor is amikor rákaptam a srácok farkára is.Később amikor férjhez mentem és a férjemnek elmondtam, hogy nem tudom mér hanyadik ő a puncimba az egyik alkalommal éppen seggbe kefélt amikor a kutyám megérezte a puncim illatát és belenyomta a farkát a puncimba. Ez volt az igazi élvezet. Még a z esküvő napján az egyik barátom apja meghívott bennünket hozzá két hétre nyaralni, ahol aztán a férjem a barátja és az apja felváltva keféltek, de volt, hogy egyszerre hárman is dugtak. Szerencsére a felesége is benne volt ezekbe a játékokba és így kibővítve majdnem minden nap végigkeféltem mindenkivel.

Örültem neki, hogy a férjem javasolta, hogy a nők ne öltözzenek fel ami tőle nagyon gáláns dolog volt. Később is akárhova mentünk, mindig simogatta a seggemet a sétálások közben is és ha bementem a ruhaboltba vásárolni és a próbafülkének a függönyét direkt nem húzta be teljesen, hogy mások is lássanak. Így rengeteg férfivel tudtam szexuális kapcsolatot létesíteni. A mai napig is ahol lakunk a környékbeli férfiak rendszeresen dugnak ami igazán élvezetes dolog részemről.Remélem én is élvezhetem majd hetvenévesen is a kutyák és a férfiak farkát, mint az anyám aki mikor rájött milyen jó érzés a kutyával is lenni nemcsak a férjével.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr2111915939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boy75 2018.01.24. 18:26:05

De jo lenne látni !

tomika73 2018.03.16. 13:56:49

igen én is megnézném de nagyon
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása