Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. február 26. 15:07 - 19iliv54

Családi történet a szüzességem elvesztéséről

Szerző / beküldő: Dórci

Amikor ez történt velem, akkor én még csak egy 16 éves szűz lány voltam. Anya akkor volt 38, apa pedig épp a 40-et taposta. Egyik este bementem apához hogy kérdezek valamit. Kővé dermedtem, mert éppen szexeltek. Moccanni sem bírtam az ijedtségtől. Azt sem tudtam mi történik.

Anya észrevett és mondta, hogy ne menjek el mert úgyis szűz vagyok, és itt az ideje a felvilágosításomnak. Apám csak vigyorgott. Nem szólt semmit. Anyám megfogta a kezem és odahúzott az ágyhoz. Gyengéden leültetett és adott egy puszit a homlokomra.

Az asztalon volt egy konyakos üveg és odaadta, mondván húzzam meg erősen. Égette a torkom az ital, de becsülettel nyeltem. Anyám nem sietett, de látszott, hogy kicsit zavarban van. Neki is szokatlan volt, hogy pucéron látom őket.

Amikor bizsergett a nyelvem az italtól mosolyogni kezdtem. Anyám ekkor megfogta a kezem és lassan apám farkára tette. Együtt fogtuk és húzogattuk fel-le. Egyre jobban keményedett és ágaskodott a kezemben. Éreztem a lüktető ereket rajta. Anyám közben simogatni kezdett és keze a bugyimban járt már. Ettől teljesen benedvesedtem.

Apám farka meg egyre csak dagadt és nyomta vissza a kezemet. Közelebb hajoltam, hogy szemügyre vegyem és ettől a helyzettől nevethetnékem támadt. Apám ebben a pillanatban a tátott számba tolta a makkját, és két kézzel ráhúzta a fejem a farkára. Először ellenkeztem, de aztán élvezni kezdtem a helyzetet.

A nyelvemen éreztem a húsos farkát és már bele sem gondoltam, hogy az apám faszát szopom éppen. Szívtam, nyaltam, ahogyan a szexfilmekben láttam. Ez pedig apámnak szemmel láthatóan jól esett. Anyám eközben a fenekemet cirógatta és éreztem, hogy valami krémmel keni. Jól esett, és amikor a popóm lyukát is elkezdte kenni nagyon beindultak a dolgok a lábam között.

Ekkor éreztem, hogy valami becsúszik a fenekembe és ütemesen ki-be jár. Anyám ujja volt, aztán kettő, aztán három. Először feszélyezett, de a konyak ellazított és apám farkának szopása teljesen lekötött. Éreztem az ízét és teljesen begerjesztett. Apám meg csak fogta a fejem és simogatta amikor jól csináltam. Elégedetten nyögdécselt.

Anyám már közben annyira kitágított, hogy öt ujja volt a fenekemben. És biztatóan a fenekemre paskolt. Éreztem, hogy ismét önt valamit a fenekemre és tocsogtam a síkosítóban. Eper illat úszott a levegőben és apám faszát eközben már mélyen a torkomra szívtam. Azt képzeltem, hogy porszívó vagyok és a maximumra vagyok kapcsolva. Apám ekkor szólt, hogy lágyabban csináljam, majd jelzett, hogy elég.

Anyám ekkor már e fenekem nyaldosta és ujjazta egyszerre. Apám magához fordított és három ujját betolta a fenekembe. Miközben megint a farka került a számhoz. Hát gondoltam ez a dolgok menete és bekaptam. Amikor meg már kijátszották magukat a fenekemben apám arrébb lökött, majd lenyomta a fejem a takaróba és a hátam mögé térdelt.

Most leszek megdugva gondoltam. A fenekemmel való játék rákészített, hogy apám oda fogja dugni méretes farkát. És igazam lett. Lassan éreztem, ahogy a forró farka átfurakszik a fenekem záró izmain és a makkja bepattan a fenekemen belülre. Nagyon izgalmas volt. És pumpálta vagy fél óráig. Én meg spriccelni kezdtem egy idő után. Anyámat telibe kapta a sugár és ettől nagyon boldog lett. Azt hiszem ez volt az első anális orgazmusom.

Szétnyitottam anyám lábát és nyalni kezdtem a punciját. Apa szakadatlanul nyomta a farkát a seggembe és én csak nyaltam és élveztem ezt a meghitt családi szex estét. Úgy gondoltam, hogy ez az igazi szex. Ezután apám kihúzta a farkát és az arcomhoz tolta a síkosítótól eperillatú bájdorongját. Én meg önkéntelenül bekaptam. Hátranyúltam és éreztem ahogyan lüktet a segglyukam. Szopás közben ujjazni kezdtem magamat hátulról.

Anyám csak mosolygott azon, hogy mennyire rákaptam a fenekembe való behatolásra. Ekkor a szekrényhez ment és elővett egy műfarkat és felcsatolta. Apám eközben hanyatt dobta magát és én meg ráültem. Eközben anyám mögém került és beakasztotta a műfaszt. Azt mondta lehet, hogy most majd kicsit fájni fog. De elég tág voltam.

Ekkor apám lassan a puncimba nyomta a farkát, ami tényleg fájt, de nem volt vészes. Tocsogtam a nedvességben és már annyira ellazultam, hogy nem éreztem különösebben semmit. Csak egy pillanatig. Aztán az agyamba szökött az élvezet. Apám a puncimban, anyám a fenekemben és tolták, és húzták sokáig. Megint spriccelni kezdtem és a lábaim remegtek már. Ekkor apám kihúzta a farkát, miközben anyám tovább pumpálta a faszt a fenekembe. Nagyon élveztem azt az érdes ki-be csúszó érzést.

Apám eközben a farkára húzta a fejem. Nehéz volt két helyre koncentrálnom. Éreztem a puncim ízét a farkán. Olyan dagadt és eres volt, hogy azt hittem mindjárt szét robban. A két tojása eltűnt a tenyeremből és éreztem, hogy valami meleg folyik a torkomban. Épp tövig benyeltem a farkát, amikor elment. És ebben a pillanatban megint spriccelni kezdett a puncim és én is elmentem.

Az élvezettől nem bírtam elengedni apám farkát és élveztem a sperma ízét. Anyám ekkor már kihúzta a műfarkat és átölelve mögém feküdt és nézte ahogyan szopom csendesen apám farkát.

Így vesztettem el a szüzességem. Anyámnak lett igaza, mert tényleg azóta is jobban élvezem az anális szexet, mint amikor a puncimat dugják. Bármekkora farokba szívesen beleülök. Csak megint érezzem azt a pumpálást. Anyámmal és apámmal soha többé nem feküdtünk le. De a felvilágosító óra után könnyen találtam játszótársakat. Még a családban is :)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr7212295521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása