Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. április 29. 13:17 - 19iliv54

Petting Anyuval igaz történet

Szerző: Lion

Nagyon jóba vagyok anyukámmal láttuk már egymást meztelenül és most végre a vágyak győztek. Gondolom másnak is volt már, hogy rá nyitottak nos ez is így kezdődött. épp végeztem a zuhanyzással kiszállok mikor nyílik az ajtó anyukámat pillantottam meg .

Anyum volt törülközőben. Anya: Mit csinálsz fiam? én: hát épp végeztem és törülközök le? Anya: épp jöttem fürödni szerinted? bejött majd rá csapott a popsimra: p ezt azért mert nem zártad be az ajtót majd levette a törcsit lehajolt a kádhoz, hogy kihúzza a dugót: de meg is álltam az öltözködésben az a látvány kis babapunci oda mentem és vissza csaptam a popsijára áh fiam oké, hogy engedékeny anyád van de na! -bocsánatot kértem és átöleltem vissza ölelt :) (leírhatatlan jó érzés) mikor meztelenül ölel át.
Kérdeztem, h mondhatok valamit? Anya persze. Én : nagyon tetszik a puncid :) bocsánat de beindítja a hormonjaim. Anya : hát nekem is tetszik a nemi szerved fiam :).
Elkezdtünk beszélgetni arról, hogy mindig meztelenül látjuk egymást, és hogy hol szabjunk határt ennek az egésznek! Én a kezemmel elkezdtem lefelé araszolni simogatni kezdtem a punciját. Anya is viszonozta a simogatásom így bátrabb lettem és elkezdtem az ujjaimmal kényeztetni, de megállított! Anya: ne nem szabad! Előbb beszéltük meg, ne feledd az anyukád vagyok! én: tudom ne haragudj, de olyan izgalmas még 1 dolgot engedj meg :) Anya :rendben utolsó utána fürdök. Magamhoz öleltem jó szorosan az ajkaira puszit adtam és kis gyengéd puszikkal haladtam le a testén mellbimbóinál jól elidőztem láttam a testén ,hogy egyre jobban bele lazul csukott szemmel várja az apró csókokat :) elérkeztem a csodálatos puncijához majd belenyaltam hangosan felszisszent.. aztán egy csókot adtam a puncijára. Ezt szerettem volna anyu tetszett? :) Anya válasza: imádtam :) honnan tudsz ilyeneket? megengeded ,hogy Anyu is kipróbáljon valamit ?:$ Nem ellenkezdtem, végig nyalta a testem majd mikor elért a farkamhoz így szólt : Ejha jó nagy ;) gyengéden megpuszilta és egy pillanatra bekapta az ajkai nagyon forróak voltak hirtelen kivette a szájából és így szólt :jaj mit csinálok itt jobb ha meghúzzuk a határt ! :) felegyenesedett és átölelt szorosan azért anyu is tudd nem ?;) Segíts be szállni a kádba súgta a fülembe én felkaptam amin meglepődött de körbe kulcsolta a lábaival a derekam a nedves puncija pont a farkam előtt volt Egymásra néztünk és nevettünk Anya: vigyázz be ne találj ! ;)
én : anya ez az egész csodálatos bár picit bűntudatom van De nem birok a hormonjaimmal. Anya: én is meglepődök magamon miért hagyom ezt picit nekem is van de hát én is nő vagyok nekem is vannak hormonjaim bár mennyire is nem szabadna erre gondolnom Élvezem :) a szituációt csukd be a szemed utasított. Előtte le tettem a földre és becsuktam ekkor megcsókolt :* vissza csókoltam átváltottunk nyelves csókra és egyre vadabbul faltuk egymást anyum egyik kezével a melleit simogatta a másikkal a farkamat simogatta,verte én bele markoltam a seggébe és szintén simogattam és ujjaztam hallottam nyögéseit én is nyögtem megcsókolt és így szólt állj le mert én nem birok és mindjárt fel sikítok! ahhh Fiam! majd el lökött magától és rám mosolyodott ez nagyon jó volt látom mindkettőnknek jönnek az elő nedvei ;) szóval itt álljunk meg jó ? én : ah anya isteni volt akkor én megyek öltözni Anya : várjál ! ekkor letérdelt elém és lenyalta a farkamról a sperma csöppöt hmmm de finom ;) na menj öltözni! beszállt a kádba azt sem tudtam melyik a jobb oldalam még mindig nem hittem el ami történt. Anya nagyon köszönöm :) ezt az élményt ! Esetleg máskor is pettingelünk? félénken kérdeztem. Anya: én is köszönöm kicsim :) nagy élmény volt! Igen lehet róla szó :) kicsim, de csak is ilyesmi! Nem hatolhatsz be a puncimba ezt parancsba adom rendben? :) Bólogattam akkor megbeszéltük ! közbe kente el magán a tusfürdőt a kádban és ujjazni kezdte magát, tudod fiam legközelebb jobban is megízlelném a spermád :$ én rendben anya :$ én is a te nedveidet meg esetleg a popsidat :) Anya: uuh te :) majd meglátjuk most hagyj fürödni addig én befejezem mit elkezdtünk ;) lesz mit az ujjaim helyére képzelnem mosolyodott :) . szeretlek! én is kicsim így búcsúztunk el egymástól.
(ha esetleg egy anyuka olvasná kíváncsi vagyok a véleményére :) biztos kapok hideg, meleg véleményt, de aki úgy is ilyen oldalra jön az úgyis perverz mint én ez után az eset után mindkettőnknek bűntudata volt, de már megtörtént és az élményt egyikünk sem feledi :)

Erotikashow vibrátor szexshop

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr4912466879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

traktor20 2020.07.16. 15:48:01

Szia Lion.
Nagyon jó a történeted.
Szívesen olvasnék még tőled.
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása