Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. július 01. 11:52 - 19iliv54

Váratlan baszás, egy kutyával (állat szex, animal)

Szerző/beküldő: Anonim

Átlagos téli este volt, jó lett volna, ha a pasim felmelegít az ágyban, mert hideg volt odakint és kicsit kihűlt a lakás, de behívták dolgozni az ügyeletre. Egyedül maradtam a nagy családi házban, amihez nem sok kedvem volt, de bele kellett törődnöm. Úgy döntöttem, hamar lefekszem aludni, ezért megzuhanyoztam és felvettem egy meleg hálóinget.
Gondoltam még tévézek egy kicsit. Leültem a kanapéra, és csakhamar a lábamhoz szegődött Martin, párom dobermannja. Általában kint szokott aludni az előszobában, de amikor a pasim elment, nyitva felejthette az ajtót. Nem bántam, tiszta, rendes és okos kutya, még sosem csinált kárt odabent. Kicsit csodálkoztam, hogy ilyen barátságos velem, mert amúgy elég magának való kutya volt. Általában csak a páromnak fogadott szót, ezúttal azonban mintha szolidaritást vállalt volna velem a magányban, aminek örültem.

Amikor kikapcsoltam a tévét és elindultam a hálóba aludni, ő is felpattant, és követett. Ránéztem az ajtóból, hogy mégis mit akar, ő pedig visszanézett rám a nagy, barna szemeivel, mintha kérdezni akarna valamit. Sokan azt hiszik, hogy a dobermann rideg, agresszív állat, és én is sokáig ezt gondoltam róluk, de Martin soha nem bántott senkit, és nagyon is aranyos tudott lenni. Ráadásul tagadhatatlanul szép kutya volt, barna és fekete, fényes, rövid szőrével, rendkívül okos fejével és tekintetével, izmos testalkatával.

Néztem egy ideig Martint, aztán úgy döntöttem, miért ne. Ő is egyedül van, én is, igazán megvigasztalhatjuk kicsit egymást. Vasárnaponként gyakran beszaladt a hálóba, szeretett felugrani a párom lábához, gondoltam, majd ezúttal is így lesz, aztán ha megunja, akkor kimegy. Legalább nyugodtabban alszok el. Nyitva hagytam neki résnyire az ajtót, rábízva, hogy jöjjön be, ha akar, vagy maradjon kint, ahogy jól esik. Mikor betakaróztam és kényelmesen elhelyezkedtem, éreztem, hogy Martin óvatosan, lopakodva felmászik az ágyra. Nem állt meg a lábamnál, hanem lassan tovább merészkedett, egészen párom helyére, hogy aztán mellém telepedjen a takaróra. Hát jó, gondoltam, ha neki ez a vágya, akkor aludjon ott, biztos hiányzik neki a gazdája. Nem zavarjuk egymást, amíg nem mocorog, sőt, hamarosan melegíteni kezdte a hátamat, ami kifejezetten jól esett.

Azt hittem, eléggé fáradt vagyok egy kiadós szunyához, mégis csak forgolódtam. Nem tudom, mi oka lehetett, talán túlságosan tele volt a fejem már a másnapi munkával, vagy az ellazító szex hiányzott. Pár napja már nem volt semmi a párommal, ő is sokat dolgozott és én is, nem sikerült rá időt szakítanunk, ami persze befrusztrálhatott kicsit. Masztiznom kellett volna elalvás előtt, hát igen, de már hiába agyaltam ezen.

Martinra egy idő után átragadt a nyugtalanságom, ő is fészkelődött és helyezkedett mellettem. A bőrömhöz ért a bundája, és ez valahogy jól esett, kellemes, megnyugtató érzés volt. Hozzábújtam és átöleltem, hátha így könnyebben elalszok, mintha csak a páromhoz bújnék. Martin hagyta, nem ellenkezett cseppet sem. Csak hevert az oldalán, én pedig simogattam a selymes szőrét, és átkaroltam a nyakát. Jó meleg volt a teste, nagyon jól esett, és éreztem, hogy megnyugtat a közelsége.

Ahogy a hasát simogattam, egyre lejjebb – a kezem önkéntelenül kalandozott – egyszer csak beleütköztem a nagy, kemény, meleg péniszébe. Teljesen elöl volt, forrón és meztelenül ágaskodott, mint ahogy pasimnak szokott, ha hasonlóan kiéhezve hozzábújok.

Nagyon meglepődtem, el is húztam ijedten a kezemet, és kissé szemrehányón néztem rá az éjszaka félhomályában. Hűha, gondoltam, úgy tűnik akaratlanul is felizgattam. Nem csoda, végül is, kanos, szűz pasi, akihez egy meleg test bújik, persze hogy felállt a farka és megkívánt. Nem szépítem a dolgot, miközben visszatértem a nyaka cirógatásához, be kellett ismernem magamnak, hogy felizgatott a helyzet engem is. Sosem gondoltam rá azelőtt, hogy megcsaljam a pasim, régóta voltunk már együtt, és kitűnően működött. Nem szoktam mások farkáról ábrándozni, de Martiné ezúttal valahogy beindított, és nem tudtam kiverni a fejemből. Éreztem, hogy benedvesedek, nem is akármennyire. Azelőtt nem túl sokszor láttam neki mereven, csak párszor, amikor épp nyalogatta. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem gyakorolt rám semmiféle hatást, nagy volt és vastag, vérvörös, és furcsán bizsergető látvány volt, ahogy végignyalogatta a nedves, széles nyelvével. De akkoriban hamar kivertem a fejemből, nem igazán törődtem vele. Ezúttal azonban nehezebb dolgom volt. Ott ágaskodott egy nagy, felizgult farok a kezemtől pár centire, és nekem valami alapos indok kellett volna, hogy ne fogjam meg, ha másért nem, pusztán kíváncsiságból.

Még szorosabban bújtam Martinhoz, miközben a kezem újra lecsúszott a hasán, most már sokkal megfontoltabban. Mikor elértem, tétováztam még pár pillanatig, de aztán óvatosan, gyengéden köré fontam az ujjaim, és rámarkoltam. Martin váratlanul megremegett, és én beijedtem egy kicsit, hogy talán megharap, de ilyesmiről nem volt szó. Rá kellett jönnöm, hogy érzékenyebb neki, mint gondoltam, és szárazon talán nem esik jól ott az érintés. Lassan elengedtem a farkát, és újra a pocakját babráltam inkább, miközben megpuszilgattam a nagy, okos fejét.

- Ne haragudj, azt hittem, jól esik majd – súgtam a fülébe, ő pedig cserébe megnyalta az arcomat.

- Buta vagyok, látod, bocsáss meg! Szeretném, ha jó lenne neked is, kicsim! Okos fiú, olyan szép vagy- suttogtam sóhajtozva.

Jellemző rám, hogy ha egyszer felizgatnak, akkor nincs megállás, képes vagyok szinte bármire, bárhol, és már azt is élvezem, ha szimplán a páromat kielégíthetem. Ezúttal is elkapott a hév, sőt, bár furcsa volt beismernem magamnak, de talán jobban, mint addig bármikor. Nem volt semmi kedvem már abbahagyni. Benyálaztam hát a kezem, jó bőven, és újra megmarkoltam azt a kívánatos, meleg farkát. Martin ezúttal készségesebben hagyta, és még a lábát is megemelte kicsit, hogy jobban hozzáférhessek. Kellemesen sima volt, könnyen csúszkáltak rajta az ujjaim, ahogy simogatni kezdtem, le és fel.

- Na, fiú, így már jobb, ugye? Ez az, kicsim, csak feküdj nyugodtan, majd én csinálom!

- Ügyes vagy, okos vagy- suttogtam továbbra is a fülébe.

Mintha megértette volna, úgy nézett rám a nagy szemeivel, kilógó nyelvvel, és csak élvezte gyengéd kezem játékát. Hamarosan szépen kitapogattam az egészet, és nagyon tetszett. Felizgatott a formája és a mérete, és olyan kemény volt, mintha mindjárt eldurranna a kezemben. Éreztem a testmelegét, a vére lüktetését, és az is nagyon felcsigázott, ahogy hálásan nyalogatta közben az arcomat, mintha kérlelt és biztatott volna, hogy csináljam csak, abba ne hagyjam. Én pedig folytattam is szívesen, gyengéden simogattam a szép faszát, le és fel, végig a hosszán, hol határozottabban, hol kicsit játékosan elidőzve. Megbirizgáltam a hegyes végét a mutatóujjammal, éreztem az érzékeny nyílását, és kitapogattam egészen lent, a tövénél is. A kezem lecsúszott a nagy, súlyos, teli herékre is, muszáj volt azokat is megmarkolásznom kicsit. Kiélveztem a méretüket, és a gondolatot, hogy mennyi sperma lehet bennük. Magával ragadott az újdonság varázsa teljesen. Úgy éreztem, talán képes lennék elélvezni anélkül, hogy a csiklómhoz érnék. Persze nem kellett sokáig izgatnom őt se. Ahogy lassan, ütemesen vertem a nyálas farkát, egyszer csak megremegett, és mozgatni kezdte a csípőjét, a kezemet dugva a kőkemény farkával. Tudtam, hogy mi jön!

- Élvezz, drágám, ez az – suttogtam neki – Engedd el magad, élvezz nekem!

Nem kellett sokat biztatnom, egy pillanat múlva megrázkódott, és bőven ömlött a forró sperma a kezemre. Sűrű volt és ragacsos, elég hasonló az emberi sperma állagához, talán annál valamivel hígabb, és jóval több. Jól összekent mindent, a kezemet, a takarót, lefolyt a lepedőre és a szőrére. Nagyokat sóhajtva maszatoltam el a farkán, ujjaimmal továbbra is verve, hogy teljes legyen számára az élvezet, kifejve az utolsó cseppet is. Nagyon felizgatott, hogy én voltam az első, akitől kielégült, örömmel hagytam, hogy hálásan nyalogassa össze az arcomat, és szorosan átöleltem.

Bár nem voltam járatos a témában, hallottam már róla, hogy egyes nők kinyalatják magukat a kutyájukkal. Nem volt róla elképzelésem, hogyan megy ez, de ezúttal elszántam magam rá, hogy kiderítem. Felhúztam a hálóingemet derékig, bugyi amúgy sem volt rajtam, és az ágyon feltérdelve, lábamat szétnyitva odatartottam az orrához a már igencsak lucskos puncimat. Kíváncsi voltam, mit szól hozzá. Martin eleinte kicsit bizonytalanul szagolgatta, bökdöste a hideg orrával, aztán hirtelen nyalt bele, mielőtt egyáltalán nógatni kezdhettem volna.

- Ahh! – sóhajtottam nagyot, és simogatni kezdtem a füleit, fejét, pofiját.

- Ez az, igen, csináld, kérlek! Nyalogass, drága, ahh!

Martin hamar belejött, és nyalt mindenhol, ahol ért. A combjaim belső felét, a csupasz szeméremdombomat, a fenekemtől végig fel a puncimat. Két ujjal széthúztam neki, hogy az a nagy, imádnivaló, recés nyelve jobban hozzáférjen, ő pedig mohón lefetyelte a nedvemet, mintha ízlene neki, amivel rettentően felizgatott.

– Ahh!- nyögtem nagyokat, épp csak fel nem sikoltva.

– Úgy, kicsim, ott, igen… Ahh, nyalj ki!

Hamar elélveztem én is a határozott nyelvcsapásaitól. Nem is gondoltam azelőtt, hogy ez ennyire jó lehet, de be kellett látnom, hogy sokkal jobban nyal, mint egy ember. Különleges volt a nyelve és a vágy, amivel csinálta. Ledőltem mellé az ágyra nagyokat szuszogva, félig még önkívületi állapotban. Ahogy egy kicsit tisztult a fejem, rá kellett jönnöm, hogy nem érzek bűntudatot, ahogy kicsit tartottam tőle. Lehet, hogy sokan elítéltek volna abban a pillanatban, de én annyira élveztem a helyzet újdonságát és perverzitását, hogy nem bírtam ezzel törődni. Ahogy Martin mellett pihegtem, nem csökkent az izgalmam, és örömmel tapasztaltam, hogy neki sem. A farka továbbra is úgy állt, mint a cövek, még spermával összekenve az előzőektől, nekem pedig hamar új vágyaim és gondolataim támadtak vele kapcsolatban.

Úgy illik, hogy viszonozza az ember lánya a kedvességet, gondoltam, én pedig mindig szerettem örömet okozni. Lehajoltam hát Martinhoz, és lassan, érzékien végig simogattam a hasát, kedvesen és lágyan cirógatva az ujjaimmal, egészen, amíg el nem értem az izgatott nemi szervét. Kidugtam a nyelvemet és kicsit megnyalogattam. Már ismerős volt a sós íz, az pedig mindig felizgatott, ha egy nagy, érzéki farok ágaskodott az orrom előtt. Nem is állhattam neki ellen, végignyaltam párszor, hogy szokja az érzést, megcsókolgattam kicsit puha ajkaimmal, aztán lassan bekaptam. Martin megremegett, de azt hiszem, ezúttal inkább az élvezettől. Ő biztosan legalább annyira élvezte a szám melegét, mint én az ő farkának izgató lüktetését. Egy kicsit csak tartogattam a számban, hogy hozzászokjon. Ízlelgettem, lassan simogattam a nyelvemmel, aztán amikor úgy gondoltam, hogy már felkészült rá, szopni kezdtem. Lassan, lágyan, érzékien, ahogy a pasimnak szoktam. Egy idő után én is elfogadtam magamban a gondolatot, hogy egy kutya farka van a számban. Nem volt kedvem azon agyalni, hogy ez mennyire perverz, vagy sem. Martin is izgatottan lihegett alattam, időnként hálásan megnyalintva a hasamat és a combomat, ahol épp elért, én pedig egyre szenvedélyesebben szoptam. A nyálam gecivel keveredve folyt le a farkán, gyengéden masszíroztam közben a heréit, és mozogtak az ajkaim fel-le a vastag, eres faszon. Hol erősebben szoptam meg, hol finomabban, egyre nagyobbakat cuppanva és nyögdécselve. Próbáltam bekapni neki, amennyire csak tudtam, de minden igyekezetem ellenére sem sikerült teljesen eltüntetni a számban, ahhoz túl nagy volt.

– Ah, nagyon szép farkad van, drágám- nyögtem, amikor kicsi szünetet tartva kiengedtem a számból, és csak a kezemmel simogattam a nyálas péniszét.

– Élvezed, ugye? Remélem, tetszik!

Aztán gyorsan bekaptam megint, és szoptam tovább, egyre gyorsabban. Őszintén szólva, számítottam rá, hogy esetleg el fog élvezni megint, de nem tudhattam, hogy másodszorra milyen gyorsan. Pasim olyankor már sokáig szokta bírni, ezért kicsit meglepődtem, mikor hirtelen telelökte a számat spermával. Persze annyira azért nem, hogy sokként érjen, rég voltam már szűzlány.

– Hmm…- sóhajtottam, és mivel nem szándékoztam még kiengedni a faszát a számból, nyelni kezdtem a bőven ömlő gecit. Annyi jött, hogy rendesen kortyolhattam, nagy adagokban spriccelte a torkomra. Sokáig játszottam vele még, csókolgattam és puszilgattam, simogattam, kiélveztem a melegségét és az egyre izgatóbb formáját. Hozzányomtam az arcomat, cirógattam az ajkaimmal, Martin pedig csak hagyta, tegyek vele bármit.

Legnagyobb csodálatomra, továbbra sem akart lelankadni neki. Micsoda potens egy hím, gondoltam. De nem csoda, hiszen sokáig várt ilyesmire, az első alkalomnak pedig nagyon jónak kell lennie, gondoltam. Ahogy nézegettem, fogtam és tapogattam a faszát, méregetve a kezemben és körbecsókolgatva, egyre csak az a gondolat járt a fejemben, hogy milyen érzés lenne, ha ez a nagy húsdarab a puncimat feszítené belülről. Végül is erre való, egy gyönyörű, remekbe szabott megtermékenyítő eszköz, és igazán kár lenne, nem kipróbálni. Martin pedig biztos értékelné az én szűk pinácskámat, még ha nem is épp egy szukáé. Talán még jobban is tetszene neki az emberi punci, merengtem, és adtam még neki egy kis szájmasszázst, mielőtt izgatottan fölé térdeltem volna. Teljesen magával ragadott már az izgalom, nem is voltam egészen tudatomnál, azt hiszem. Csak a nagy faszt láttam magam előtt, az elhanyagolt puncim pedig éhesen kívánkozott utána, csöpögve a nedvességtől. Muszáj volt magamban éreznem.

A puncimhoz igazítottam, izgattam vele kicsit a csiklóm, hogy még jobban felhergeljem magam, aztán amikor már nem bírtam tovább, lassan elkezdtem rácsúszni.

Hatalmasat nyögtem, ahogy végre belém hatolt. Sosem volt még bennem ekkora, páromnak ehhez képest kisebb van. De nem is a mérete ragadott magával igazán, hanem az egész helyzet, és hogy egy izmos, szép állathoz tartozott, amivel épp dugni készültem. Lassan teljesen magamba fogadtam, ráültem tövig, punciajkaimat az ő szőrös tokjához dörzsöltem, folyamatosan beszélve hozzá.

– Ahh, kicsim, imádlak! Jó kutyus… Tetszik a punci? Ah, hogy feszít az a szép farkad. Imádom. Basszunk, drágám, gyere!

Lihegve mozogni kezdtem rajta, eleinte lassan csúszkálva fel-le a vaskos faszán. Istenien kitöltött, kéjesen feszített és lüktetett bennem, én pedig egyre gátlástalanabbul élvezkedtem rajta. Egyre hangosabbakat nyögve, egyre gyorsabban mozogtam rajta, kéjes vonaglással, az egész testemet átadva az élvezetnek. Izgatott, hogy nedveink összekeveredve csordogálnak le a lába között a lepedőre, hogy alattam mocorog egyre türelmetlenebbül a szexi testével, és hogy láthatóan nagyon élvezte a velem való közösülést. A farka olyan mélyen lüktetett bennem, mint még senkié sem, elérte a vége a méhszájamat, és az is felizgatott, amikor elképzeltem, hogy hamarosan ott fog meglocsolni egy újabb adag, friss és forró gecivel. Már régen élveztek belém úgy rendesen, nem szedtem egy ideje már fogamzásgátlót, pasimmal inkább óvszert használtuk, gondoltam így egészségesebb, de ezúttal nagyon felajzott a gondolat, hogy Martin megtölt majd spermával. Ezúttal ő tényleg sokára élvezett el, én már túl voltam a harmadik, zsibbasztó erejű orgazmusomon, és remegtem a farkán, mint a nyárfalevél, mire végre belém spriccelte az adagját. Határozottan éreztem, ahogy szétáradt bennem belülről, megtöltött rendesen, és a puncim annyira feszült a farka körül, hogy egy csepp sem folyhatott ki, amíg ki nem engedtem magamból. Amikor szédelegve leszálltam róla, Martin hirtelen felugrott fekvő helyzetéből, és mögöttem termett. Mire észbekaptam, már hátulról nyalogatott erélyes nyelvcsapásokkal, felnyalta a pinámból csordogáló gecit. Ez furcsán izgatott, főleg a nyelvjátékával együtt, jól esett némi levezetés. Legalábbis én annak gondoltam, arra már tényleg nem számítottam, hogy akar még tőlem valamit ezek után is. Ám némi gyengéd lefetyelés után egyszer csak a hátamra ugrott, és erősen megragadott a derekamnál fogva.

– Oh, te, hát mit csinálsz… Akarod még? – néztem hátra.

Nem sokáig hagyott kétségek között. A szemében láttam az olthatatlan vágyat csillogni, hátulról pedig a combomhoz ért a himbálózó, merev fasz.

– Ahh, megtetszett a punci, ugye? Hát gyere akkor, basszunk!

Hátranyúltam és segítettem neki, a bejárathoz igazítottam a végét, a többi már az ő dolga volt. Nem sokat tétlenkedett, pár erőteljes lökéssel belém nyomta az egészet, és egyből dugni kezdett, olyan határozottan, hogy a szemeim is fennakadtak. Alig tudtam tartani magam a kezemmel, főleg hogy az ő súlya is a hátamra nehezedett, és folyamatosan lökdösött hátulról, hogy az egész testem remegett belé. Nem bírtam már visszafojtani a sikolyaimat, hangosan élveztem, ahogy nagy faszával tágította a szűk kis puncimat. Izgatott, hogy a pasimat megcsalom a saját kutyájával, hogy végig kúrom vele az éjszakát, amíg ő dolgozik mit sem sejtve. Nem az én kezemben volt már az irányítás, Martinon múlt csak, hogy meddig marad bennem, mikor élvezi ki a puncim szorítását. Végül újra elélvezett, nem is számoltam már hányadszor. Leugrott rólam, folyt végig a geci a combomon, le a takaróra és a lepedőre, nekem pedig már térdelni is alig maradt erőm. Martin elégedetten lefeküdt az ágyra, és ernyedten visszahúzódott a farka. A puncim kivörösödött a sok dugástól, a lábaim remegtek, a hajam csapzottan és kócosan lógott az arcomba. A végén kielégülten és boldogan bújtam hozzá, szeretettel simogatva a hátát.

– Huh, drágám, ezt muszáj lesz még megismételnünk!- búgtam a fülébe, majd elaludtam.

Erotikashow vibrátor szexshop

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr5112632993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TamogatoBP 2020.04.12. 17:13:51

30 éves budapesti Férfi LÁNYT KERES KUTYÁS SZEXRE!

Olyan lányt keresek, aki kipróbálná kutyával a jelenlétemben.

Nem baj, ha nem volt még benne részed, szívesen segítek mindenben. Nekem van tapasztalatom, a volt barátnőmmel csináltuk közösen régebben.

NEM muszáj szexelni a kutyussal!!! Ha csak azt vállalod, hogy kézzel elégíted ki, vagy, hogy kinyalna Téged, nekem az is beleférne.

Cserébe hajlandó vagyok KIEMELT TÁMOGATÁST nyújtani! Mindezt hosszú távon.

Megbízható, maximálisan diszkrét, jó kiállású, udvarias, kedves férfi vagyok.

Várom jelentkezésedet az alábbi címen, hogy megbeszéljük a részleteket:

EMAIL: aknure@gmail.com

Ha csak TANÁCSOT KÉRNÉL, akkor is írj nyugodtan, szívesen válaszolok és elmagyarázom, hogyan csináld a kutyusoddal.

Előre is köszönöm leveledet! Kérdezz bátran! :)
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása