Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2017. augusztus 23. 22:18 - 19iliv54

A barátnő, Az Anyja, Anyám és én

Szerző/beküldő: fiatal52

Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni kezdett.
Mivel egymással szemben meztelenül álltunk és gyönyörködtünk egymás testében, nem volt neki nehéz nem észrevenni, hogy meredezik a fütykösöm. Kissé zavartan elnevette magát, majd óvatosan a kezébe vette.
Ezzel talán véget is ért egy pár évig az egymás előtti meztelenkedés, de továbbra is kerestük egymás társaságát. Annyira össze voltunk nőve, hogy szinte lélegezni sem bírtunk egymás nélkül. Már középiskolások voltunk, mikor egyik nap mikor össze-vissza hebegett, habogott, tudtam, hogy valamit mondani akar. Akkor szokott így viselkedni.
- Bökd már ki mit akarsz. Látom, hogy akarsz valamit.
- Hát jó. Lehet, hogy egy kicsit meg fog lepni a mondandóm. Ám legyen. Egyik nap, mikor Anyáék nem voltak otthon és elöl hagyták a laptopjukat, belenéztem. Majd el ájultam a meglepetéstől. Képzeld el, felvették, ahogy szeretkeznek.
- És? Mi ebben a meglepő? Felnőttek, szeretik egymás testét, mit zavar ha élvezkednek?
- Igen. Ám ők mindenki előtt csinálják. Ugyanis rájöttem, hogy egy webkamerás oldalon regisztráltak, ahol élőben, kamera előtt szeretkeznek. De még hogy!! Anyám játszik egy darabig apám fütykösével, majd mikor az már eléggé megmerevedett a szájába vette. Pfuj! Persze, apám sem akart lemaradni. Anyám nuniját simogatta, majd a lábai közé dugta a fejét. Egy darabig még néztem őket, de furdalt a kíváncsiság, ránéztem a többi oldalra is, amik tele voltak pornóval. Itt, jó sokáig elidőztem. Volt olyan is, ami igencsak megtetszett. Volt, hogy a csajszi helyébe képzeltem magam és csak arra lettem figyelmes, hogy nedves a lábam köze. Most pedig, volna egy kérésem.
- Halljuk. Tudod, hogy rám mindig számíthatsz.
- Emlékszel még arra, amikor egymás testével ismerkedtünk?
- Persze, hogy emlékszem. Azt nem lehet elfelejteni. Igaz, hogy még nagyon fiatal voltál, de nagyon szép tested volt, amit csak tetézett, amit ott lent láttam.
- Ha akarod, megint megmutatom, ha te is megmutatod.
Mint akkor, megint egymással szembe álltunk, meztelenre vetkőztünk. Nem győztünk betelni egymás meztelen testével.Ő, már láthatóan borotválta a pináját, nem bírtam ellenállni, hogy oda ne nyúljak. Majd ránéztem a melleire, amik igencsak szépek voltak. Nem is tudtam hirtelen, hogy melyiket válasszam. A pináját vagy a melleit. Ezért hát, egyik kezembe egyik mellét markolásztam, a másikkal már a pinájában kotorásztam. Egyre bátrabb lettem, hogy hagyott mindent. Megfogta az eléggé megkeményedett "szerszámomat" , csak simogatta, szinte megéreztem, hogy nem tudja, hogy mit is csináljon. Így, jobbnak láttam, ha rávezetem a "témára".
- Ha már fogod. Húzogasd rajta a bőrt.
Nem is tudom, hogy kerültünk az ágyra. A lényeg az, hogy egyre jobban belejött, hogy hogyan tud nekem örömet szerezni, amiből persze én sem maradhattam ki, szinte nem győztem betelni a szűzies testtel. Elég az hozzá, mindketten jól felpörögtünk, ekkor szinte váratlanul ért a kérése.
- Azt szeretném, hogy vedd el a szüzességem, most azonnal.
- De hát....
- Semmi de hát. Akarom és kész. Ha itt lesz az ideje, meg fogod tudni a miértet. Várj csak?! Hogy is mondja Anyám Apámnak?! Ja, igen. Basszál meg.
Furcsa volt a szájából ezt a szót hallani, szinte közönséges volt. De még ezen méláztam, csak azt éreztem, hogy segít betenni a szűzies pinájába a "farkam". Eleinte tartottam tőle, hogy mi lesz, hiszen még mindketten szüzek vagyunk, bár én sokszor végeztem önkielégítést, rágondolva, hogy milyen is lehet vele. Szerintem ő is ugyanígy tett.
Ennek ellenére hamar egy halk nyögés hagyta el az ajkát, majd lenézve, egy pár csepp vér jelezte, hogy a szüzességének immár vége.

Másnap ismét találkoztunk. Alig, hogy magunkra zártuk az ajtót, máris meztelen volt. Nem volt nehéz kitalálni, mit is szeretne. Mondjuk, nekem sem volt semmi ellenvetésem, szeretkeztünk. Kezébe vette a "farkamat". Húzogatta rajta a bőrt, élvezettel nézte, ahogy a makk előbújik, majd eltűnik.
Majd egyszer csak nagy meglepetésemre, a szájába vette. Érezhetően nem tudta még, hogy pontosan hogy is kell csinálni, ezért csak a nyelvével a makkommal játszott. Nagyon jó volt, de nem akartam, hogy meglepődjön. Óvatosan kihúztam a szájából, majd közöltem:
- Ha sokáig így csinálod elélvezek. Nem akarom, hogy a szád gecis legyen.
- Na, jó, de szeretném látni, ahogy kijön a geci.
Hanyatt feküdve, fejemet kissé megemelve néztem, ahogy húzogatja a bőrt, mikor is elélveztem. Amennyire csak tudta, hátrahúzta a bőrt és szinte öröm töltötte el, amint látta, hogy szinte megállás nélkül spriccel a sperma, majd mikor már nem akart több kijönni újra húzogatni kezdte, majd legnagyobb meglepetésemre újra a szájába vette. Nem tudott a szerszámom lelankadni, hiszen örökké foglalkoztak vele, ami nekem csak jó volt. Nemsokára újra elélveztem. Most nem szóltam neki, tele lőttem a száját. Egy darabig hagyta, hadd menjen bele, de aztán öklendezve kapta el a fejét. Rohant ki a fürdőbe megmosni a száját, ami tiszta geci volt. Mikor visszajött, elérkezettnek láttam az időt, hogy rákérdezzek.
- Örülök neki, hogy nekem adtad a szüzességed, de már elmondhatnád, miért volt sürgős ez a sok szex, amit én egyáltalán nem bánok, sőt! Remélem lesz még sok ilyen alkalom.
- Na jó. Csak, hogy megnyugodj. Már mondtam, hogy láttam hogyan szexelnek anyámék. Mivel szerintem rájöttek, hogy én is rájöttem, mostanában szinte elzárják a "gépet". Persze, volt annyi eszem, hogy megjegyezzem, melyik oldalon vannak. Nos, van az osztályunkban egy fiú, aki már régóta hajt rám. Ő kölcsönadja a gépét, cserébe azt kéri, hogy feküdjek le vele. Mivel sok pornót is néztem, kedvet kaptam a baszáshoz. Szeretném, ha minél többen megdugnának, de azért hozzád örökké hű maradnék és szeretném, ha még több sex fortélyt együtt csinálnánk, ne kelljen mindent a pornó oldalakról megtanulni.
- Hát ez nem semmi! Azt akarod, hogy áldásomat adjam arra, hogy kurva legyél és ha már mindenki megbaszott, akkor én legyek az úgymond levezető?És ha már itt tartunk. A Laptopomat én is odaadnám.
- Jó. Rendes vagy. De azért elmondanám, hogy nem akarok kurva lenni, csak baszni. Azok a lányok sem mind kurvák. Ha tudni akarod, igenis van köztük rendes családanya is és különben is. Már beadtam a jelentkezést egy castingra, remélem sikerül. De, ami a legfontosabb, azt szeretném, ha mi továbbra is hűek maradnánk egymáshoz. Ne érezd azt, hogy villámhárítónak használlak, én továbbra is úgy foglak szeretni, mint eddig.
- A pofám leszakad. Jó, hogy azt nem kéred tőlem, hogy tartsam a gyertyát, még te mással kefélsz.
- Vedd ahogy akarod. Én elmondtam, mit szeretnék és hogy te ebből mit szűrtél le, az a te dolgod. De én nem tágítok az elveimtől. Különben is. 18 elmúltam, azt csinálok amit akarok. Mutass nekem egy olyan lányt, aki még ebben a korban szűz! Én az voltam, te tudod a legjobban. Vagy az jobb volna, ha összeházasodnánk és mástól tudnád meg, hogy a feleséged pornózik?
- Nem, még csak az kéne. Tudod jól, hogy nem akarlak elveszíteni.
- Nem fogsz. Szerintem elég őszinte voltam. Ha bármikor meg akarsz dugni, csak szólj. Én most befejeztem. Apropó. Itt van ez a cetli, ezen van rajta, hogy anyámékat hol találod meg és ezen van rajta, engem hol fogsz megtalálni, ha netán kíváncsi vagy rám és ha alkalmaznak. Csá!!

Hónapok teltek el, be kell vallanom, hiányzik. Sokszor nézegetem szülei szeretkezését, azt is be kell vallanom, nagyon megtetszett az Anyja, szerintem sok pasi veri ki rá. Ha találkozunk az utcán, mindig rám mosolyog. Piszok jól néz ki, de,mindig úgy érzem, mintha csak tudná, hogy tudok arról, amit csinál.
Eléggé jóban voltak anyámékkal, bár úgy tudom, ők nem is sejtették, hogy ismerőseik pornóznak.
Egyik nap váratlanul bekopogott a barátnőm anyja, anyámat kereste. Mondtam egy pár napra elutaztak, de azért jöjjön be. A laptopom az asztalon volt, épp az ő felvételüket néztem és csak lecsuktam, mikor csengettek, nem gondolván, hogy ő az. Elég az hozzá, beinvitáltam, leültettem a kanapéra, pont a laptoppal szembe. Én hülye. - gondoltam - ekkora ökör csak én lehetek. Ha véletlenül belenéz, eláshatom magam.
- Hozhatok egy kávét vagy valamit??
- Köszönöm, nagyon udvarias vagy. Egy kávét elfogadok, de csak ha van főzve.
- Főzve nincs, de máris teszek fel, hamar megvan. Addig talán helyezze magát kényelembe.
Meleg volt. Nyár volt, így az előszobából nyíló ajtó is nyitva volt, így beszélgettünk.
- Csak csináld nyugodtan. Látom laptopozol. Ha megengeded, addig belenézek.
Azonnal elvörösödtem, ki akartam rohanni, de már elkéstem. Már nézte a laptopot.
Egy darabig csak nézte, aztán rám nézve megszólalt, persze, látta a zavaromat.
- Szóval, bennünket nézel. Szeretném tudni hogy akadtál erre az oldalra, mikor ezt csak Ázsiában lehet látni.
Nem akartam megmondani, hogy a lánya által, inkább hazudtam.
- Egyik internetbuzis haverom adta meg ennek az oldalnak a jelszavát, csak kíváncsiságból néztem bele, nem gondolván, hogy önök vannak rajta.
Azt hittem jobban kiakad, de tévedtem. Persze, én még mindig vörös voltam.
- Nincs mit mondanom. Nem tudlak elítélni, hiszen te csak interneteztél. Szégyellni való, inkább nekem van.
- Szerintem nincs. Ha megbocsát. Sok nő örülne, ha ebben a korban ilyen jól nézne ki.
- Nocsak! Jó nőnek találsz?
- Szerintem nem vagyok vele egyedül. Láttam már sokkal rosszabb nőket.
- Ezt bóknak veszem. És mondd csak, hogy tetszik a "műsorunk"?
- Általában csak magát nézem.
- Á. Szóval tetszem. Ha nem vagyok indiszkrét, mondd csak; kiszoktad verni rám?
- Ez hogy jön ide?
- Kíváncsi volnék, miközben kivered hogy gondolsz rám!! Tudod mit? Szeretném, ha előttem maszturbálnál!
- Ezt nem mondja komolyan. - megint elvörösödtem.
- De, igen. Azt hiszed, nem láttam még más faszt, csak a férjemét? Hát vedd tudomásul, hogy már volt bennem egy pár, méghozzá a férjem tudtával. Kivételesen, erről nem fog tudni, úgyhogy nyugodtan előveheted. Vagy szégyenlős vagy?
- Én még soha nem csináltam ilyet, teljesen zavarba hoz.
-Na jó. - felállt és levetette a ruháját. Ott állt, teljesen meztelen. - Hogy tetszem? Így már jó? - Miközben ezt mondta, közelebb lépett és a már meredező "farkamat" markolászta. - Na, hogy teszik? Megmutatod?
Egy atléta nadrág volt rajtam, térdig letoltam. Meredezett a "szerszámom", ránézett és elismerően csettintett. - Ez nem semmi. Gondolom, a lányomnak is már beraktad.
Miközben beszélt, a "farkam" a kezében volt, húzogatta rajta a bőrt, majd rám szólt.
- Elhiszem, hogy tetszik, de szeretném látni, ahogy te csinálod.
Veretem a farkam, néha ránéztem, ő csak nézte ahogy a makk ki-be jár a fitymából, míg,egyszer csak elélveztem. Folyt belőlem, mint a láva. Megelégedetten nyugtázta a látottakat, végül nem kis meglepetésemre, rám nézve komolyan megszólalt.
- Mondd csak, mivel sokszor kivered rám a faszodat, megbasznál?
- Na, de hogy mondhat ilyet. Én a lánya barátja vagyok, Ön meg az édesanyja.
- A lányom nincs itt. A kérdésre válaszolj! Igen vagy nem!
- Hát, ha mindenáron tudni akarja, igen, megbasznám!
- Rendben, ezt a válasz vártam. Hol akarod?
Szinte el sem akartam hinni, hogy mindez velem történik. A szőnyegre feküdtünk és mire felocsúdtam, már benne is voltam. Úgy vettem észre ő is élvezi a történteket. Mikor azt éreztem, hogy elélvezek, ki akartam húzni, de nem engedte. Erővel megfogta a fenekemet, még jobban magára húzott, így bele engedtem a sok gecit. Elmosolyogta magát és elégedetten kelt fel és ment a fürdőszobába.
Még teljesen meztelen volt, úgy ült mellém a kanapéra.
- Húzzon fel valamit, mert....
- Mert? Mi lesz? Újra megbaszol? Mondd csak, milyen volt a lányomat megbaszni?
- Nagyon jó, de ennél jobb, csak az anyjával.
- Elég volt a bókokból. Tudni akarom, mi van a lányommal. Már hetek óta nem jelentkezik.
Jobbnak láttam, ha mindent elmondok, így is volt. Nem szólt közbe, de láthatóan kissé zavarban volt, hogy a lánya is tudja, hogy az Interneten szeretkeznek. Végül csak annyit mondott:
- Tehát, a lányomnak viszket a pöcke. Úgy látszik, nem akasztottál be neki rendesen, pedig a szerszámod megvan hozzá. Van egy kolosszális ötletem.
- Ne csigázzon, mi lenne az?
- Először is. Aki már egyszer megbaszott, az mind tegez. Te, azért nem tegezhetsz, mert nagyon jól ismerem anyádat és félő, hogy elszólod magad. Különben is, mit szólnál hozzá, ha őt is rábeszélném a nyilvánosságra. Mármint, hogy a kamera előtt szexeljen.
- Ebbe, ahogy apámat ismerem, biztos nem menne bele. Anyám lehet.
- Gondolom láttad már anyádat meztelen, hogy néz ki?
- Nemhogy meztelenül láttam, de rajtakaptam, amint egy másik férfival szeretkezik, akinek a farka a szájában volt és mivel mindez az ajtóval szemben történt, tisztában van vele, hogy láttam. Már csak azért is, mert rám nézett, persze, folytatta tovább, mintha mi se történt volna.
- És, azóta nem történt semmi?
- Nem. Elő sem hoztuk. Egyszer, rajtakapott, hogy pornót nézek és közben a farkamat verem. Akkor azt mondta, mindenről beszámol Apámnak. Én csak annyit mondtam, jó, akkor én is. Azóta igyekszünk még egymás pillantását is kerülni.
- Aha. Értem. Tehát, Anyád szereti a faszt. Megbasznád? Igen vagy nem.
- Hogy mondhat ilyet? Elvégre az Anyámról van szó.
- Én a barátnőd Anyja vagyok, mégis megbasztál, sőt, ahogy elnézem, alig várod, hogy megint belém hatolhass. Tehát, megbasznád anyádat?
- Hát, ha mindenáron tudni akarja, igen. Most megnyugodott?
Újra a szőnyegen voltunk, de most nem engedte, hogy belé hatoljak, a szájába vette a "farkamat" és rutinosan szopta, közben kérdezte.
- Szopok úgy, mint a lányom? Élvezz a számba, gyerünk, élvezni akarom a spermádat. Mit szólnál hozzá, miközben a számba élvezel betoppanna Anyád!
Alig, hogy ezt kimondta, tényleg nyílt az ajtó és belépett Anyám! A meglepetéstől szinte szólni sem bírt, a szőnyegen feküdtünk teljesen meztelen, én éppen barátnőm Anyjának szájába élveztem, aki miután meglátta Anyámat, nagyot nyelt, nevetve kelt fel a szőnyegről.
- Amint látod, épp kefélünk. Meg kell, hogy mondjam, elég jól csinálja a fiad. Szinte örülök, hogy ő kefélgeti a lányomat. Átment a vizsgán!
Anyám még mindig meglepetten állt az ajtóban, szinte látszott rajta, hogy mérges is, de főleg, hogy tetszett neki a látvány.
- Mégis, ezt hogy képzelitek? Nem szégyelled magad? Hisz a fiad lehetne?!
- Bárcsak az lenne. Minden nap meg kellene, hogy basszon. Te is inkább büszke lehetnél, hogy meg akar dugni.
- Hát, ez felháborító! Szégyelljétek magatokat.
- Nyugi!! Előbb hallgass meg!
Mindenről beszámoltunk Anyámnak, még arról is, hogy beakarja szervezni egy kis Internet szexre.
Persze Anyám ezen felháborodott, főleg, mikor azzal állt elő, hogy tudja, hogy van egy kamerám, csinálna rólunk egy demó felvételt, amin a fiú dugja az anyját. Anyám elvörösödött, látszott rajta a düh, ekkor a barátnőm Anyja - aki még meztelen volt - megmutatta a laptopot.
Anyám először meglepetten nézte, majd látszott, hogy egyre jobban megenyhül. Végül annyira megenyhült, hogy akkor sem ellenkezett, mikor a barátnőm Anyja teljesen levetkőztette. Engem elküldött a kameráért, készített néhány erotikus felvételt anyámról, majd ránk szólt, hogy ideje volna már dugnunk.
Eleinte Anyám zavarban volt. Hagyta, hogy lefektessék a szőnyegre és a barátnőm anyja betegye neki a "szerszámomat". Eleinte kissé zavart, hogy Anyámat baszom, de ez az érzés mindjobban feloldódott, de arra azért ügyeltem, hogy ne élvezzek bele, a hasára élveztem. Állítólag a felvételek nagyon jól sikerültek, alig várom, hogy megnézhessem őket.

 

Erotikashow vibrátor szexshop

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr2312775466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonim99 2021.08.09. 12:04:07

Kaphatnék egy linket?
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása