Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2018. június 13. 17:54 - 19iliv54

Anyámmal félig részegen

Szerző/beküldő: Péter

Sziasztok első történetem, szóval ha nem akarsz egy amatőr igaz történetet olvasni akkor most menj el. :)

Én egy 17 éves fiú vagyok. 15 éves voltam mikor elkezdtem anyámra úgy nézni mint nőre. Anyámról tudni kell, hogy most 36 éves és nagyon jól tartja magát. 166 cm magas közepes méretű feszes mellek és baromi jó segge van.
Sokat hallottam régebben, ahogy anya épp szeretkezik apával és akkor mindig arra gondoltam h én dugom őt. Nagyon sokszor volt olyan hogy anya direkt előttem öltözött át és ha egyedül voltunk otthon akkor olyan cica gatyát vett fel amin keresztül jól látszott mindene. Az egyik este kicsit becsiccsentve mentem haza, olyan hajnal 2 felé. Apa épp dolgozott mert éjszakás volt. Anya alutumblr_m8b9y4txob1ry1xx5o1_500.gifdt az ágyban egy melltartóba és egy francia bugyiba. Én levetkőztem boxerra és befeküdtem mellé, miután elhelyezkedtem ereztem hogy a segge épp a farkamnál van (az én farkam 18cm-es). Kicsit odanyomtam es vártam, hogy hátha felkel de nem kelt fel. Vettem magamon egy kis bátorságot és átöleltem, de úgy, hogy a kezem pont a mellére tettem és a farkam mégjobban hozzá nyomtam. Ezután a kezemmel finoman markolászni kezdtem a melleit, amire felkelt és arrébb rakta a kezeimet, majd megfordult. Ott úgy voltam vele, hogy kész ennyi is elég és bedobom a szunyát, de úgy 5 perc elteltével érdekes dolog történt.
Anyám rámarkolt a faszomra és szép finoman elkezdte húzgálni. Utána megfordult kicsúsztatta a bokszerből a faszomat és direkt úgy helyezkedett, hogy hozzá érjen a puncijához (anyának a puncija teljesen borotvált). Én azt hittem menten eldurranok, de bírtam még, játszottam a hülyét, mint aki alszik.
Anya ezután szép lassan rácsúszott a farkamra és elkezdett mozogni. Pár percig csinálta mert érezhette, hogy megrándult a faszom és tele élveztem a punciját. Ezután kihúzta magából a farkamat mintha misem történt volna és így aludtunk el.
Másnap délbe elmondta nekem, hogy fent volt és hogy azt is tudta hogy én is fent voltam, mikor berakta magának a farkam, én meg csak néztem ki a fejemből mint a hülye gyerek. Mondta, hogy régóta szerette volna már ezt megcsinálni velem, csak soha se merte, attól meg ne aggódjak hogy teherbe ejtem, mert szed fogamzásgátlót.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr6814045902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 02:08:25

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása