Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2018. június 17. 16:19 - 19iliv54

A folt története

Egy volt osztálytársamnak egy kis kocsmája van pesten, itt pincérként dolgozik, mellette vezeti az üzletet, és nagyon élvezi. A hely kellemes füstelszívós kis modern kocsma, igényes pulttal, berendezéssel, jó árakkal és remek hangulattal. Természetessé vált, hogy ha megyek valahova bulizni, akkor hozzá ugrok be elsőként, és nem ritkán nála is fejeződik be az este. Nem volt ez másként most sem, egy fárasztó nap után, amikor enni se volt idő, akkor jól esik este kicsit lazítani, persze nem egyedül. A cégnél egy kis marketinges gyakornokot néztem ki, rögtön első találkozásunkkor a kilógó combfixe fogadott, ezzel erős kezdéssel felhívta a figyelmet magára. A Balatonon meg is ismerkedtünk, majd a gyakorlat alatt is gyakran találkoztunk, munka alatt, munka után és töltöttünk együtt éjszakát és néha egy röpke ebédszünetet is, valamelyik irodában, vagy egyéb rejtett zugokban. Ezen a napon nem tudtunk találkozni, így belső levelezésben kommunikáltunk. Megbeszéltük, hogy este találkozunk, elmegyünk kicsit bulizni, és nálam alszik. Alig vártam az estét, elmegyünk kicsit a barátomhoz, beszélgetünk, majd elmegyünk valahova bulizni, és korán hazamegyünk utána, egy jó kiadós szex, és alvás reggelig a terv.
Gyakorlatilag ez a terv már ott megbukott, amikor megláttam: szép smink, cicás szemei, barna hosszú haja, és az öltözete… kis miniszoknya volt rajta, fehér tűsarkú, fehér fitness bokamelegítő, formás barna lábai, szűk fehér ing, lent kigombolva, és láttatva lógó piercingjét… a szavam is elakadt. Elmentünk enni egy gyrost, majd beugrottunk a barátomhoz. Nyári időszakban sok kisebb csoport volt, akik hangoltak az esti buli előtt, így volt ez most is. Bementünk a pulthoz, felültünk a bárszékre, és beszélgetni kezdtünk a sráccal, régi storyk, néhány lecsúszott ital, és a sok ital hatására fel is tűnt, hogy egyik biliárdasztal le van takarva. Kérdeztem, mi az oka, mondta, hogy ez ma érkezett, és holnap jön a másik, addig nem akarja, hogy használják, majd a kettőt együtt. A csajos szemébe felcsillant a fény, és határozott „lécci lécci lécci hagy próbáljuk ki” típusú verbális kommunikációval mosolyra fakasztott minket, mire a srác kötélnek állt: hétköznap korán zár, ha megvárjuk a zárást, akkor utána felavathatjuk. Már nem is volt kedvünk menni sehova sem, iszogattunk, beszélgettünk, és az idő gyorsan telt, a társaságok már indultak bulizni, a kis kocsma szép lassan kiürült, már csak hárman voltunk.
Láttam a srácon, hogy hulla fáradt, mesélte is, hogy nem alszik mostanában sokat, és reggel is kelnie kell. Mint régi barát, felajánlottam neki, hogy adja ide a kulcsot, majd mi bezárunk helyette, aludja ki magát, nekünk meg adja ki a biliárddákót, tegyen ki nekünk egy üveg piát, és magát pedig tegye ki a innen, menjen aludni. Nem kellett kérlelni, felírta egy lapra a riasztó kódját, megcsinálta a zárást és megbeszéltük, hogy bedobjuk hazafele a postaládába a kulcsot, így nyugodtan aludhat. Amint kilépett, bezártuk az ajtót, a külső villanyokat lekapcsoltuk, csak a biliárd feletti fények és a pult világított. Leszedtük a biliárdasztalról a takarást, és beszippantottuk a friss illatát. Tényleg nagyon modern volt a másik mellett. El is kezdtünk játszani rajta. A csaj meglepően ügyesen játszott, pakolta el a golyókat. amikor elrontotta, ivott egy kicsit, és engem manipulált, hogy elnézzem. Elsőre az üveg szájával játszott nyalogatta és szopogatni kezdte, miközben koncentráltam, majd amikor így is eltettem a golyót, akkor már gombolni kezdte ki az ingecskét. Ettől már nehezebb volt figyelni, mellé is ment, mire ő következett.
Finoman előredőlt beterpesztett kis miniszoknyája felcsúszott, és fehér tangája előbukkant. A koncentrálás közben a biliárd dákóval finoman simogatni kezdtem, aminek hatására ő is hibázott. Morcosan megfordult, de mire ideje lett volna feleszmélni, már az asztal szélén találta magát, csókoltam, és szedtem le róla az ingjét. Ő is hasonlóan tett, versenyeztünk ki tépi le szinte hamarabb a másikról az inget. Egyszerre sikerült, csók közben a mellét is elővettem, kerek mellét markolgattam, tenyerembe helyeztem, és az ujjam hegyével játszottam a mellbimbókon. Azok csak keményedtek, egyre keményebbek lettek. Kezem haladt lefele, benyúltam a szoknyája alá, a tangán keresztül ujjaztam a csiklóját. Hamatumblr_maaufz3ppi1rzhxtoo1_400.gifr félrehúztam a tangát és két ujjal széthúztam az ajkait, majd a középső ujjammal lassan köröztem körülötte, majd gyorsított tempóban izgattam magát a csiklót is.
Keze közben a nadrágomat vette le rólam, előbb az övet, majd a gombokat, és már húzta le rólam az alsónadrággal együtt. Ezután keze finoman a golyóimat simogatni kezdte, majd a már ágaskodó farkamon húzta végig az ujját, lassan felfele a farkamon, hosszasan húzva elérte a makkomat is, kezével a puncijába nyúlt, majd a nedvével a makkomon körözött. Lassú játék után markolgatni kezdte már mereven álló farkam, és elkezdte verni, keményen határozottan és gyorsan. Hamar abbahagyattam vele, majd hanyat döntöttem az asztalra, felmásztam én is, kezét feje felett lefogva, szájára vad csókot adva, lábát terpeszbe vágva bedugtam neki a farkam. Nedves lüktető puncija szinte csak ezt várta, lassan körbefogta és engedte be magába. Lassú kezdés után fokozatosan gyorsítottunk a tempón, a lány puncija ontotta a nedveit, az asztalon már kisebb tócsa lett, ami a puncijából távozott, én pedig vadul keféltem a punciját, első élvezet után sem hagytam abba, egy kis lassítás és már tovább az újabb élvezet felé, csak gyorsan keféltem és megint elélvezett. Sikoltásai és remegő teste, ahogy farkamra szorított élvezéskor, majd ahogy kihúzta és a kezével verni kezdte már robbanásig duzzadt farkamat, élvezés előtt minden erőmet összeszorítottam és feljebb másztam rajta egészen a mellére, amire élveztem.
Néhány kilövés, melyet kezével visszafogott után a farkamról forró nedv csepegett a melleire. Farkam még mindig félig áll, van benne még, ennyivel nem úszhatta meg. leszállok a biliárdasztalról, még ő a mellére keni forró spermámat odahúzom az asztal szélére a hóna alá nyúlva, válla az asztal szélén, feje lelóg az asztalról. Hátrahajtottam a fejét, majd a golyóimat a szájához tettem, ő pedig nyalogatta, szopogatta, finoman a szájába vette, és a nyelvével kényeztette. Az élet kezd lassan visszatérni néhány perc után már ágaskodó farkamat a szájába tettem, finoman lassan csúsztatva egyre mélyebbre és mélyebbre, teljesen nem tudta elnyelni, de a torkát éreztem a makkommal. Elkezdtem lassan dugni a száját, majd kicsit vadabbul ő pedig tágra nyílt szájjal várta, hogy kitöltsem a száját akkor már álló farkam. Vad dugások között letoltam a torkáig a faszom, amit élvezett, és elégedett nyögésekkel, hörgésekkel kényeztetett. Kihúztam a szájából, megfordítottam az asztalon úgy, hogy kis segge a biliárdasztal sarkánál legyen. Egyik lába az egyik oldalon, másik a másikon nedves kis puncija pedig a lyuk felett terpesztett.
Mögé léptem, egy igazítás után máris nyomtam az asztalhoz a mellét és az arcát, miközben merev szerszámomat már dugtam fel a kis tüzes hüvelyébe. Igazi kis sikolyok hagyták el, ahogy így terpeszbe az asztal szélén volt, és hátulról érezte kemény farkamat elégedett nyögésekkel nyugtázta minden egyes centimétert, amit bevett nedves puncija. Lassú kezdet után fokozatosan egyre gyorsabban és gyorsabban haladtam be és ki merev farkammal a már lucsokban úszó puncijában, amely csak cuppogott és cuppogott minden tolásnál. A hajánál fogva húztam hátrafele, miközben vadul dugtam, teste homorított pózt vett fel, amitől a farkam még jobban befért, még mélyebben fedezhettem fel a kis barlangját. Becézgettem, és kérdeztem elég e amire nem tudott válaszolni csak folyamatosan nyögött ahogy egyre gyorsabbra váltottam, egyre nagyobb nyögések törtek elő belőle. Az arcát visszanyomtam az asztalra, medence csontja magasabban, mint az arca, és egyre gyorsabban dugva hatalmas zihálás után, elcsuklott a hangja, és elalélt testel már csúszott le a farkamról, elhagyta ereje, szeme lecsukva, néhány pillanatra elvesztette az eszméletét.
Odamentem az arcához, finom kis pofonnal felébresztettem, magához tért, kis kómával, felülni próbált, amitől megszédült, hoztam neki inni, majd néhány perc múlva jobban is lett. Az asztal szélén ült a lyuk felett, ezúttal szembe nekem, csókokkal a számra, testemre, nyakamra, mellkasomra, kezével pedig a szerszámomat izgatva lehelt belém újra életet. Odaléptem hozzá, kezemmel a fenekébe markoltam, kezével nyakamon a lábával a pedig csípőmnél kulcsolt át, finoman behelyeztük farkam és lovagolni kezdett rajtam, majd kicsit hátraléptem a pulthoz, egy bárszékre felülve lovagolt tovább, közben vadul harapdálta a szám szélét, és csípőjével ritmusosan mozgatva, előre hátra finom mozdulatokkal, majd ezek gyorsabb kombinációjával, ami gyors lovaglássá csapott át hamar átélt egy újabb orgazmust. Teljesen kész volt már, akárcsak én, de becsülettel letérdelt, és a szájával kielégített engem is, finoman torkáig csúsztatta, majd hagyta, hogy elélvezzek. Teljesen készek voltunk, a biliárdasztalra feküdtünk fel, és el is aludtunk, valamikor hajnaltájban ébresztett fel, hogy haza kell menni ruháért és menni kell dolgozni. Hatalmas vigyorral a képemen mentem hazafele, a fél Combínó csak lesett, hogy mitől vigyorgok, én pedig azon röhögtem magamban, hogy még ennyire senki nem készített ki, és hogy várom a folytatást, hiszen még 2 hét hátra volt a szakmai gyakorlatból.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr2314053938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 01:28:52

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása