Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2018. június 17. 17:07 - 19iliv54

Egy kedves kis kaland a sógornőmmel

Reggeli meglepetés.
A történetet azzal kezdem, hogy amikor végeztem a főiskolán természetesen jő szokás szerint még csak véletlenül sem helyezkedhettem el a lakhelyemhez közel. Így ifjú házasokként a feleségemmel egy teljesen idegen környezetben az ország másik végében telepedtünk le. A szülőktől, rokonoktól távol, aminek megvoltak az előnyei, de a hátrányai is. A helyes kis sógornőm nevezzük Pancsának ezen időszakban Pesten dolgozott a barátjával, így gyakran nálunk töltötték a hétvégéket. Jó volt velük összejönni, vidámak voltuk, fiatalok élveztük az életet, nagyokat buliztunk. Egyik ilyen alkalommal, a megérkezésüket követő reggel lazán csak úgy ádám kosztümben éppen a konyha felé tartottam, amikor álmosan kilépett a szobájukból Pancsa. Természetesen ő is hasonlóan volt öltözve. Abban a pillanatban nem is kapcsolt egyszerre, majd mikor rádöbbent meztelenségünkre, megengedett egy mosolyt és „Jó reggelt!” követően belépett a mosdóba. Nagyon elnyerte a tetszésemet, az apró melle, a barnított teste, a fazonos puncija. Igazán szép volt, fürdőruhában ugyan már többször láttam, de így azért teljesen más volt. Nem is siettem sehova megvártam, amíg végez.
Töltöttem gyorsan két pohár narancslevet, gondoltam neki is jól fog esni az esti iszogatás után. Amikor kilépett a mosdóból már ott vártam. Ő rám nézett, majd egyszerre a pohárért nyúlt. Javaslatomra, hogy Andiékat ne zavarjuk még, had aludjanak, követett ki a tágas teraszra. A napozóágyak már teljes egészében napfényben úsztak. A nyári nap már ebben a korai órában is nagyon kellemes volt. Leültünk egymással szemben. Pancsa először egy kicsit feszéjezve érezte magát, a lábait összezárta igyekezett takarni magát.
Majd ahogy beszélgetni kezdtünk, egyre jobban feloldódott. Az itallal végezve az ágyat megdöntöttem és lazán hátradőltem. Pancsa kíváncsi tekintete persze végig követett. Abban hamar egyetértettünk, hogy a két hétalvó egyhamar nem igen fog minket zavarni. Most már ő is elengedte magát, sőt úgy vettem észre, hogy egy idő után mintha tesztelne. A kis eszmecserénk alatt a combjait egyre jobban széttárta, majd újra összezárta és ezt ismételgette. Szép lassan a szex is szóba került. Igyekeztem természetesen viselkedni, de ő csak tovább folytatta kis játékát. A kis puncija hamarosan gyöngyözni kezdett, ami neki fel sem tűnt én viszont premier plánban követtem az eseményeket.
A farkam kezdett egyre jobban más formát ölteni. Kíváncsi voltam mit fog erre reagálni. Legnagyobb meglepetésemre bal kezével elkezdte a mellbimbóját morzsolgatni, a jobb kezével pedig lassan araszolgatva elindult a puncija irányába. Gondoltam rajtam nem fogsz ki és már a látványtól teljesen felágaskodott farkamra kulcsoltam a kezem, és elkezdtem a fitymámat szép lassan a makkomról eltávolítani, ezzel egy időben a heréimet morzsolgatni. Pancsa szemeiben szinte visszatükröződött a jelenet.
Először egy kicsit elkerekedtek a szemei a meglepetéstől, majd a kéj utáni vágy jelei jelentkeztek. Erre rátettem egy lapáttal ütemesen el kezdtem verni a farkam, szememet le nem véve az egyre jobban gyöngyöző puncijáról. Pancsa ez alatt a középső ujját már mélyen magába csúsztatta, majd kivette azt és miután kéjesen leszopogatta a nedveit újra visszadugta. Az átélt élmények hatására egy idő után a makkom hegyén megjelentek az első gyönyör cseppek. Mutatóujjammal ügyesen összeszedtem és lassan lenyaltam róla. Pancsa teljesen odalett ettől azonnal látszott rajta, hogy eddig ilyet még soha sem látott. Mindkét kezét a puncijára helyezve egyre gyorsabban dörzsölte, ujjazta magát. Hangosan zihálni kezdett és rövidesen a gyönyör hullámai futottak át a testén. A látványtól teljesen begerjedtem a farkam szinte lüktetett. A makkom egyre jobban megduzzadt az előnedvem újra megjelent, de most szinte kispriccelt belőle, és ahogy megint lenyaltam az ujjaimról, láttam, hogy Pancsa ettől ismét azonnal elélvez. Szabadjára engedtem vágyaimat én is. Egy nagy adagot a magasba lövellve a levegő után kapkodva elélveztem. Majd az ütemes pumpálást követően újabb és újabb adagokat spricceltem a testemre.
Már észre sem vettem, hogy Pancsa eközben már ott térdel az ágyam mellett és a kéjtől elvarázsolt tekintettel közelről figyeli a kezemet. Arra eszméltem, hogy az egyik ujjával ügyesen terelgeti a felsőtestemet beborító spermafolyamokat, majd ahogy sikerült egybe terelni egy jó kis adagot az ujjára vette és élvezettel leszopta róla. Majd ugyan azt az ujját bedugta a puncijába és a nedveivel alaposan átitatta, majd az ajkaim felé közelítve felkínálta azt nekem. Élvezettel tisztítottam le a nyelvemmel. Majd ismét egy újabb sperma adagot varázsolt az ujjára, de most legnagyobb megdöbbenésemre nem szopta le azt teljesen róla, hanem egy keveset rajta hagyva, felém közelített az ujjával.
Gondoltam lesz, ami lesz, nem fogsz ki rajtam, eltüntettem a saját nedvemet az ujjairól. Pancsa ettől teljesen odalett, azonnal ráhajolt a felsőtestemre, és mint egy kis cica, a maradékot a nyelvével élvezettel lefetyelve eltüntette.
A félárbocon lengedező farkam végig ott lüktetett az ajkai előtt, de azt legnagyobb sajnálatomra még véletlenül sem érintette, de a le-lecseppenő spermacseppeket azért szorgalmasan eltüntette.


---

Nyaralás szépségei.

A Pancsa életéből eddig hiányolt erotikus kalandok a nyaralásunk ideje alatt szinte végig kísérték. A megérkezésüket követő kellemes kis együttlétünk a nyaralás egészére kihatással volt, azonban arra kínosan ügyeltünk, hogy ez csak a mi kis titkunk maradjon. A srácainkat a nyaralás ideje alatt szinte alig láttuk, mivel már az első napon becsajoztak. A strandon megismerkedtek egy közelünkben nyaraló holland testvérpárral, akikkel végig sülve-főve együtt voltak. A sógor sokat pecázott az éjszakákat a parton töltötte, így délelőtt aludt, a nap hátra lévő részében pedig szunyókált a hűvösben. Mivel ragyogó időt fogtunk ki, a lányokkal mi a partot részesítettük előnybe. A nyaralónak saját strandja volt és egy a nádas által diszkréten takart, kört formázó méretes napozó stégje, amin a kialakult szokások szerint a fürdőruha viselése nem volt kötelező. Ezt egyébként a tulaj a megérkezéskor rendszerint mindenkivel tisztázta. Andival otthon rendszerint meztelenül napozunk, mint ahogy Pancsa is, így természetesen a stéget választottuk. Andi ugyan a megérkezéskor felvetette, hogy felváltva is látogathatjuk a stéget, de a sógor nevetve megjegyezte:
- Ugyan mit látnátok olyat, amit eddig még nem láttatok!?
Evvel tehát rendezve is volt ez a kérdés. Ő persze egyszer sem csatlakozott hozzánk, ugyan is utál napozni. A nyaralóban egyébként rajtunk kívül még egy idősebb és egy tőlünk jóval fiatalabb házaspár tartózkodott. Az idősebbek a partot részesítették előnyben, már amikor éppen nem kirándultak valamerre. A fiatal pár férfi tagja szintén megrögzött horgász volt, így ő jóval több időt töltött a sógorral, mint a csinos kis feleségével, Katával, aki szerencsékre szintén a nudizmus lelkes híve volt. A lányokkal így rendszeresen a stégen múlattuk az időt, egyedüli férfiként alaposan kiélvezve a helyzetet.
Jókat napoztunk, élveztük a nyarat. A Balaton is nagyon kellemes volt, a víz hőmérséklete 26 fok körül mozgott. Amikor már kezdett nagyon melegünk lenni, jól esett csak úgy ruhátlanul a vízbe gázolni, hogy lehűtsük a testünket. Az egyik alkalommal, amikor csak Pancsával merültünk egyet megjegyezte, hogy igazán helyes kis teremtés ez a Kata. Majd nem kis meglepetést okozva számomra még hozzátette, és a puncija az maga a csoda. Még női szemmel nézve is igazán elragadó és egyébként pedig egy régi iskolatársáéra emlékezteti. Közben rám nézett, és amikor látta az értetlenkedő tekintetemet felvilágosított, amíg az Andival úsztunk egyet Kata megkérte, hogy kenje be a hátát naptejjel. Ő ennek természetesen a legnagyobb örömmel tett eleget. Amikor azonban vissza akart feküdni a helyére Kata egy hamiskás mosollyal az arcán megjegyezte, ha van kedve igazán folytathatná a lentebbi területeken is.
Elmondta, hogy amikor először megérintette a Kata testét egyszerre felelevenedtek benne a diákéveikben, a barátnőjével átélt „közös élmények”. Ugyan az a régen tapasztalt, nagyon fura érzés kerítette hatalmába. Meglepő volt számára, hogy egy nő érintése ennyi eltelt év után is ilyen heves érzéseket váltott ki belőle. Azonban ahogy ismét birtokba vehette a testét ez az érzés csak egyre jobban elhatalmasodott rajta.
A kezeit, ahogy újra végig futtatta az előtte heverő gyönyörű nő szépen ívelt hátvonalán, belül mélyen a gyomrában elindult valami kellemesen bizsergő érzés. Amikor a kezeivel egyre lejjebb kalandozva a formás fenekét kezdte érzékien masszírozni ez a bizsergető érzés már kezdett az ölére is átterjedni. Miután a feszes combjait lágyan simogatva folytatta tovább már szinte az egész teste remegett. Kata ekkor a lábait kissé széttárta és elé tárult az a gyönyörű kissé gyöngyözni kezdő duzzadó ajkú puncija.
Szinte megbabonázva, az ujjaival a combok belső ívén végigfutva, egyre közelebb araszolt ebbe az irányba. Majd amikor megérintette azt szinte majdnem elélvezett. Ujjait többször végighúzta a gyöngyöző ajkakon és amikor Kata egy kissé megemelte a fenekét a középső ujja lassan becsusszant a közben egyre jobban kitáruló résbe. A gyomra ekkor teljesen összerándult, az a bizsergető érzés most már teljesen elhatalmasodott rajta. Azonnal közelebb hajolt az előtte heverő formás popóhoz és apró csókokkal hintette tele, a nyelvével pedig közben a barna redőkkel sűrűn borított „kis résbe” is belekóstolt.
Folytatásként az ujját újra és újra a hívogató résbe vezette. Szabályosan ujjazni kezdte. Egy majd két ujjával tette ugyan ezt, és amikor kihúzta a gyönyör nedvektől szinte eláztatva, élvezettel a vette a szájába és nyalta le azokat. De sajnos tovább nem tudta folytatni, mert mi már egyre jobban közeledünk a parthoz. Katával azonban megegyeztek, hogy alkalom adtán folytatják.
Ekkor az elhangzottak hatására már az én farkam is fájóan ágaskodott és mivel a stégtől közben jól eltávolodtunk Pancsát a csípőjénél fogva elkaptam. Megemeltem ő a lábait széttárta és a derekamra kulcsolta, majd fokozatosan a farkamra engedtem. Egyből a hüvelyébe csúsztam és lassan mozogni kezdtem benne. Pancsa rendkívül élvezte a helyzetet, a nyakamat átfogta egyre jobban magához vont és hosszan megcsókolt. Egy élmény volt vele a vízben szeretkezni, Majd amikor a középső ujjammal a popóját kezdtem izgatni egyre jobban hozzám bújt én pedig egyre mélyebben hatoltam bele. Nem kellett sok idő hozzá és mind a ketten a csúcsra értünk.
Amíg a part felé tartottunk megegyeztünk Pancsával, hogy a szokásos reggeli úszásra Katát is meginvitáljuk, hátha egy újabb fejezettel bővülhet a kis erotikus élménytárunk.
Ez a kis beszélgetésünk a nap folyamán végigkísért már alig vártam a reggelt. A pecások öt óra körül szoktak végezni és hat körül már az igazak álmát aludták. Andi pedig nem igazán szeret korán kelni így szabad volt a pálya.
Pancsával még az este folyamán megbeszéltük, hogy először kettesben hagyom őket, csak később csatlakozom hozzájuk. Szerencsére minden az eltervezetteknek megfelelően alakult.
Már kifelé úsztak, amikor leérkeztem a partra. Pancsa egy cinkos mosollyal az arcán megjegyezte, hogy a stégen várnak.
Jó mélyen beúsztam. Kifelé tartva a partközelben úszkálgattam még egy keveset közben ki-kipillantva a partra. Egy idő után örömmel tapasztaltam, hogy Kata játékosan simogatja a Pancsa testét. Tovább úszkálgattam, de most már folyamatosan figyeltem őket. Kata ezt észrevette, de láthatóan nem igazán zavarta. Közelebb hajolt a Pancsa formás popójához és egy apró puszit lehelt rá. Pancsa ekkor a hátára fordult és elkezdet a Kata hajtincseivel játszadozni. Gondoltam itt az ideje a part felé venni az irányt. Lassan közeledtem a stég felé alaposan ki akartam élvezni a reggeli napfényben egyre intimebb közelségbe kerülő két lány, izgató látványát.
Pancsa ekkor a két kezével átfogta a Kata nyakszirtjét egyre közelebb vonta magához és megcsókolta. Kata szívesen viszonozta a csókjait, majd hosszan egymás ajkaira tapadtak. Közben kiértem a stégre. Leültem melléjük és kíváncsian vártam a folytatást. A lányok ekkor bájosan rám néztek majd a legtermészetesebb módon folytatták tovább. Élvezet volt testközelből látni, ahogy az ajkaik újra és újra egymásra találnak. Pancsa folytatásként Katát lassan a hátára fordította és a melleit kezdte a nyelvével ízlelgetni, majd lassan a teste minden négyzetcentiméterét kiélvezve elindult le a puncija irányába. Ahogy leérkezett nemes egyszerűséggel, az ajkaival a formás gyönyörforrásra tapadt. Nyelvével hosszan eljátszadotumblr_lztvchnmvm1r9yytlo1_250.gifzott benne. Kata igencsak élvezte a kényeztetés eme formáját. Pancsa fejét átfogva irányította a legérzékenyebb pontjai irányába, de erre nem igazán volt szerintem szükség, mert Pancsa igazán értette a dolgát.
Hát igen a szobatársnőjével szerzett ismeretek nem vesztek kárba. Kata ekkor már teljesen beindult. A partnernőjét az arcához vonta és az ajkaira, arcára kenődött saját kéjnedveit élvezettel lecsókolta róla, majd egyre lejjebb csúszva Pancsát az arca fölé irányította. A kis sógornőm élvezettel fogadta magába a nyelvét. Ekkor már én sem bírtam tovább elé álltam, és ő azonnal bekapta a már keményen ágaskodó farkamat. Gyakorlott módon hosszan szopni kezdett. Majd egy idő után kiengedett az ajkai közül, Kata arcán megfordult és előrehajolva az ölébe temette az arcát. Lejjebb ereszkedtem és a Kata orra előtt egyből a perverz kis sógornőm puncijába vágtam a farkamat, majd tempósan dugni kezdtem. Egy idő után kihúztam onnan, Kata azonnal ráfogott a farkamra és a szájába vezette. Olyan ügyesen szopott, hogy azt hittem rögtön elélveztet, de amikor ezt érzékelte kiengedett az ajkai közül és elszorított. Ahogy egy kicsit lehiggadtam ismét a Pancsa punciját vettem célba. Kata ekkor a heréimet kezdte szopogatni, majd egy idő után már egyre hevesebben folytatta, ezzel azonban szinte fájdalmakat okozva. Egyszer csak kiengedett az ajkai közül és a ficánkoló nyelvével elindult felfelé.
A kezeivel a farpofáimat egyre széjjelebb vonta és nemes egyszerűséggel a lyukam körül kezdett a nyelvével körözni, majd egy idő után a nyelve hegyével egyre beljebb és beljebb hatolt. Ez teljesen új dolog volt számomra. A mind jobban pulzáló farkamat a Pancsa puncijába tövig benyomtam és meg sem mozdultam, mert a Kata nyelve szinte földöntúli élményekben részesített. Pancsa ekkor egy hirtelen mozdulattal két ujját a Kata fenekébe vezette, és szabályosan ujjazni kezdte. Kata ennek hatására egyre erősebben kezdett szorítani az arcára így a nyelvét már folyamatosan magamban éreztem. Szabályosan megdugott, szinte felnyársalt a nyelvére. Soha nem gondoltam volna, hogy velem egyszer ilyen történik. Amikor Kata a csúcsra ér, a nyelvét még mélyebbre belém fúrta és abban a pillanatban és is követtem. Meg sem mozdultam a Pancsa hüvelyében csak egyre pumpáltam a magomat bele, szinte abban az ütemben, ahogy a Kata nyelve ki-be mozgott bennem. Azt hiszem ilyen mennyiséget még soha életemben nem produkáltam. Egy kis idő után lassan kihúztam a farkam a Pancsa hüvelyéből és a belelövellt nem kis spermamennyiség szép lassan követte. Kata azonnal elkezdte a nyelvével terelgetni fel a popó bejárat irányába, majd az ajkaival a kis „barna nyílásra” tapadt.
Pancsa, ahogy ezt érzékelte, egyre jobban felegyenesedett és miután Kata a fürge nyelvével mind mélyebbre kezdett hatolni, abban a pillanatban ő is elélvezett. Elé álltam ő pedig mohón bekapta a reggeli napfényben nedveinktől fénylő farkamat. Imádom, amikor az orgazmusa közben ilyen hévvel szopja. Pancsa végig élvezettel csúszkált az ajkaival rajta, ahogy a gyönyör hullámai újra és újra átfutottak a testén.
Kata lassan kicsúszott a lábai közül és csatlakozott hozzá. Pancsa azonban követelőzően a nyelvét azonnal a Kata ajkai közé fúrta. Az alaposan meggyötört farkam előtt csókolózó két lány képe, azt hiszem örökre megmarad bennem. Ennél szebbet és erotikusabb jelenetet el sem lehet képzelni. Amikor kitombolták magukat ismét én következtem. Két oldalról egyszerre vettek kezelésbe. Ahogy érzéki ajkaikkal le-felcsúszkáltak a farkamon, Pancsa huncutul rám kacsintott, majd három ujját felmutatva félreérthetetlenül jelezte számomra, hogy íme egy újabb kaland.

---

Vannak még meglepetések.

Amikor megírtam jó pár évvel ez előtt történt kis kalandunkat, nem is gondoltam arra, hogy ezzel milyen újabb élvezetekben lesz részem. Fogalmam sem volt róla, hogy Pancsa rendszeres látogatója az erotikus történetek oldalaknak. Természetesen, ahogy elolvasta egyszerre tudta, hogy ezt csak én írhattam.
A nagy lelepleződés a közös balatoni nyaralás alkalmával történt. A nyári szabadságainkat összeegyeztetve pár napot rendszeresen együtt töltünk most már családosan az egyik Balaton parti településen. Természetesen ez az idén is így történt. Mire ők megérkeztek mi már kényelmesen elhelyezkedtünk és egy jót úsztunk a Balatonban. Ők is elfoglalták a lakrészüket majd ezt követően megbeszéltük a további teendőket. A srácaink persze egyből a vízpart felé vették az irányt. Andi vállalta, hogy elmegy vásárolni, és mivel a sógor valami autós boltot meg akart nézni így adott volt, hogy ő is vele tart.
Így hát ketten maradtunk Pancsával, aki hamar a lényegre tért. Először durcásra vette a figurát, úgy nézett ki mintha megsértődött volna, amiért megírtam a történetet. Majd amikor látta a ledöbbent ábrázatomat egy jót nevetett rajtam. Elmondta, hogy nagyon tetszett neki az írásom, jó volt felidézni az évekkel ez előtti eseményeket. Egyébként, amikor olvassa az ehhez hasonló történeteket, sokszor saját magának is nem kis meglepetést okozva, szinte olthatatlan vágyat érez arra, hogy ő is részese legyen egy-két ilyen kalandnak. Majd a végén egy hamiskás mosollyal hozzátette:
- Tehát itt a remek alkalom, hogy egy lépést tegyek ebbe az irányba, ami talán egy újabb történet alapjául szolgálhat.
Ez volt ám az igazi meglepetés számomra. Ami akkor a régmúltban történt ez idáig még csak szóba sem került köztünk, most pedig itt a lehetőség a folytatásra. Pancsa ekkor egy mozdulattal ledobta a lenge nyári ruháját, természetesen nem volt alatta semmi. Az eltelt évek alatt ugyan megváltozott egy kicsit, de a mai napig megőrizte formás alakját. A mellei a szülést követően nagyobbak lettek, de a napbarnított teste, izgató öle az a régi volt. Odalépett hozzám és lazán letolta a rövidnadrágomat, majd egy apró csókot lehelt az ajkamra. Hosszan a szemembe nézett és bájosan mosolyogva közölte, hogy ami akkor „legnagyobb sajnálatomra nem következett be” most az jön. Egyébként pedig a farkam így teljesen simára borotválva igen csak bejön neki. Egyre lejjebb ereszkedett és ott az apartman étkező közepén elkezdett a farkammal játszani. Kezét rákulcsolta és szép lassan mozgatni kezdte rajta, majd egyre közelebb hajolt hozzá és az ajkai közé fogadott.
Élvezettel figyeltem az ügyködését. Nyelvével körbe-körbe izgatta a makkomat, szívogatta szopogatta alkalmanként egyre beljebb engedve a szájába. Majd kivette onnan kéjesen nézegette egy rövid ideig, közben meg-megnyalogatta, hogy ismét teljesen elnyelhesse azt. Igazán élvezetesen és hosszan szopott mialatt egyik kezével a heréimet morzsolgatta a másikkal pedig már saját magát izgatta. Az ujját rövidesen lassan magába csúsztatta, majd kivéve onnan felém nyújtotta. Mámorosan nyalogattam le róla a régen ízlelt gyönyör nedveit. Ezután két kezével a fenekemet átfogva szopott tovább, egyre mélyebbre préselve ez által a farkamat a torkába. Ami szinte lüktetett most már minden egyes szívó mozdulatára, kimondhatatlanul ügyesen csinálta.
Egy időre ismét kieresztett az ajkai közül és csak a kezével dolgozott rajta, miközben a nyelve hegyével a makkommal játszadozott. Ahogy a kis gyönyör cseppek felbukkantak a hegyén, a nyelvével ügyesen szétkenegette rajta majd élvezettel leszopta róla. Éreztem, ha ezt így folytatja, rövidesen elélvezek, de ezt még nem akartam. Fokozatosan magamhoz vontam és végre hosszan megcsókoltam. Érzéki ajakain a saját nedvemet is éreztem.
Lassan a masszív ebédlő asztalhoz irányítottam és fokozatosan hátradöntöttem. A mellbimbói már hívogatóan ágaskodtak. Az ajkaimmal először lágyan megérintettem azokat, majd élvezettel szopni kezdtem, közben a kezeimmel már a punciját kerestem. Folytatásként a testét apró csókokkal elhalmozva egyre lejjebb kalandozva, a lábai közé fúrtam az arcomat. Erre ő azokat alaposan széttárta, a kezeivel segítve a magasba emelte. A nedveitől alaposan csillogó, kitárulkozó puncija igen csak izgató látvány nyújtott számomra. Ismételten odahajoltam és mámorosan hatoltam be a nyelvemmel újra. Igyekeztem minél mélyebbre hatolni.
A puncija most már szinte tocsogott a felgyülemlett nedvétől, ami lassan megindult lefelé a másik igen csak izgató, apró kis redőkkel szegélyezett lyuk irányába. Amikor elérte azt a nyelvemmel elkezdtem lassan körözgetve elkenegetni rajta, amit ő igencsak hálásan fogadott. Rendkívül izgató tud lenni számomra, amikor e teljesen simára borotvált tájakon kalandozhatok. Pláne úgy, hogy Pancsa közben kéjesen sóhajtozva megjegyezte nyugodtan tehetem, mivel ott is minden rendben van, ugyan is a történetekből szerzett ismereteket felhasználva ő készült erre.
Ez volt ám az igazi meglepetés számomra. Miközben a nyelvemmel tovább kényeztettem bal kezem két ujját szép lassan a forrongó hüvelyébe, a jobb kezem nagy ujját pedig a popójába csúsztattam, és ellentétes irányba mozgatva azokat igyekeztem minél több gyönyörhöz juttatni. A puncija csak úgy ontotta az utánpótlást, már az arcomat is teljesen eláztatta. Pancsa ekkor magához vont és szinte mindent lecsókolt rólam. Majd egyik kezével elkapta a farkamat és egy határozott mozdulattal a puncijába vezette azt. Akadálytalanul csusszantam be a forrongó ölébe, majd lassan kihúztam és ugyan olyan ütemben visszadugtam ezt ismételgetve. Egy idő után gyorsabb ütemre váltva folytattam. Pancsa a könyökeire támaszkodva élvezettel nézte, ahogy a farkam újra-és újra eltűnik a puncijába, majd egyszer csak ráfogott a farkamra kihúzta és egy lyukkal lejjebb lévő bejárathoz irányította.
A nedveitől igencsak sikamlós és kitágított popsija szinte már várta, hogy oda is „benézzünk”. A farkamat szép lassan előretolva hatoltam egyre jobban a szűzies lyukába, majd lassan kihúztam, hogy ismét ellássam némi síkosítóval. A következő behatolás már szinte zavartalanul történt. A záró gyűrűn túljutva Pancsa előrecsúszva egy halk sikoly kíséretében, szinte azonnal rápréselte magát a farkamra. A szűk popsija izgatóan szorította össze a farkamat, majd lassan elkezdtem mozogni benne. Pancsa eközben egyik kezével ujjazni kezdte magát, először egy majd két ujját csúsztatta magába. Én a popsijában ő a puncijában. Bámulatos volt, amit műveltünk.
Egy idő után Pancsa megkért, hogy váltsunk, mert az asztal már igen kényelmetlenül nyomja és egyébként is van még egy kis meglepetése számomra. Kicsúsztam a fenekéből, ő egyszerre a közelben lévő táskájáért nyúlt és némi keresgélés után elővarázsolt egy vibrátort. A szájába vette és érzékien szopni kezdte, majd én következtem. Ez után megfordult és rátámaszkodott az asztalra. Fenekét megriszálva várta a folytatást. Mögé kerültem és egyből a popsijába vágtam a farkam, majd gyors ütemben dugni kezdtem. Ő pedig eközben a vibrátort szép lassan a puncijába csúsztatta. Igazán ügyesen kezelte.
Alkalmanként kihúzta onnan és csak az ajkak között mozgatta úgy, hogy közben a heréim közé is becsúszott néha-néha, majd újra a puncijába irányította. Az ügyesen összehangolt kis akciónk eredményeként Pancsa egyre szaporábban vette a levegőt látszott, hogy rövidesen elélvez. Ami pillanatokon belül be is következett. A popsijával teljesen összepréselte a farkamat, szinte alig tudtam mozogni benne. Majd ahogy az orgazmusa hullámai elcsitultak egyre jobban engedett a szorításból. Élvezet volt az egyre jobban ellazuló fenekében mozogni. Rövidesen kihúztam e csodás rejtekéből a teljesen elgyötört, de még mindig harcra kész farkamat és beléptem a tusolóba, hogy biztos, ami biztos alaposan leápoljam, bár igaza volt Pancsának, amikor azt mondta, hogy ott is minden rendben van.
Amikor kijöttem ő már a kanapén ült és a vibrátorával játszadozott. Odaléptem elé, ő közelebb hajolt a farkamhoz és kéjesen szopni kezdte miközben a kis barátját egyre mélyebben magába vezette. Az ajkaival hosszan, ügyesen csúszkált a farkamon, majd lassan kiengedte és ilyenkor az egyre jobban duzzadó makkomat a nyelvével izgatta tovább. Amikor érzékelte, hogy rövidesen én is a csúcsra érek a vibrátorát hirtelen a fenekemhez vezette. A nedveitől teljesen sikamlós kis játékszerrel az ott összegyűlt izzadságtól kissé síkossá vált területen nagyon izgató dolgokat művelt. Közben, ahogy a farkamat szopta, felfelé sandítva huncut mosollyal az arcán kíváncsian várta a reakciómat. Ez teljesen új volt számomra.
Majd amikor lassan fel-le mozgatva elkezdte a fenekembe vezetni a kis játékszerét eddig még soha nem tapasztalt kéj kerített hatalmába. A feszítő érzést a kéj illetve az, hogy eközben érzékien szopott teljesen feledtette. A térdeim megrogytak, a farpofáim még jobban szétnyíltak így egyre mélyebben magamban éreztem a vibrátort és az általa keltett eddig még soha sem tapasztalt érzést. Pancsa, amikor látta rajtam, hogy milyen élvezeteket nyújt számomra, ez után már csak a farkammal foglalkozott. Egyre hevesebben és mélyebben szopott. Rövidesen a farkam teljesen eltűnt a szájában. Ez más tényleg sok volt. A farkamból szinte kirobbant az első töltet, és legnagyobb meglepetésemre evvel egy időben, Pancsa is ismét elélvezett. Az orgazmusa közben mámorosan nyelte az ismétlődően kipumpálódó hatalmas sperma mennyiséget. Érzéki, puha ajkaival végig a farkamra fonódva az utolsó cseppekig kiszívott mindent. Egymásra néztünk, majd miután teljesen lenyugodtunk, Pancsa megjegyezte: „Remélem, ezt is megírod!”

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr8514054052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.18. 01:26:41

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása