Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2018. június 17. 16:57 - 19iliv54

My sex story 9

- Ez Isteni lett - ujjammal a csoki krémes tálat törölgettem, majd lenyaltam róla az így megszerzett finomságot.
- Hagyj nekem is – elkapta a kezem, majd a csokitól csöpögő ujjam a szájába vette, nyelvével körbetáncolta, és a verejtékes munkával összekapargatott csoki krémet érzékien lenyalta róla.
A szemei huncutul csillogtak, miközben tekintetünk összefonódott, ő magához húzott, és megcsókolt. Nyelve vadul pörgött, és magával rántotta az enyémet is… Váratlanul ért, nem tudtam mit tegyek. Vágytam rá, minden porcikám kívánta. Az elmúlt pár nap csodálatos volt. Pont akkor bukkant fel ismét az életemben, amikor a legnagyobb szükségem volt rá.
A hónap elején lett vége a kapcsolatomnak. Flóra, a volt párom váratlanul hagyott el. Munka után arra mentem haza, hogy ő és a kislányunk elköltöztek. Az utolsó pár hónapban sokat veszekedtünk. Mindketten beletemetkeztünk a saját gondjainkba, és mindenért egymást okoltuk. Flóra a munkahelyén állandó támadásnak volt kitéve, míg én a vállalkozásomat igyekeztem megmenteni, mely az utóbbi időben egyre minuszosabbá kezdett válni. Az állandó feszültség tönkretette a kapcsolatunkat. Ahelyett, hogy leültünk volna megbeszélni a dolgokat, már szinte nem is szóltunk egymáshoz. Őszintén megvallva éreztem, tudtam, hogy el fogom veszíteni, de nem tettem semmit. Ő egyre jobban elfordult tőlem. A gondjait nem velem, hanem Tamással, az egyik kollégájával osztotta meg, aki kihasználva a helyzetet a bizalmába férkőzött, egyre jobban ellenem fordította, majd végül meggyőzte arról, hogy a legjobb az lesz, ha szakít velem…
Én teljesen összeroppantam, mély depresszióba zuhantam és meg akartam halni. Minden értelmét vesztette, mert elvesztettem azt a két embert, akik a világon a legfontosabbak a számomra… Klaudia ekkor bukkant fel. Véletlenül futottunk össze a szupermarketben. Én meg sem ismertem. Rég volt már, hogy utoljára láttam. Körülbelül hat éve. Akkor költözött ki Németországba, mert ott talált munkát. Most is csak egy hónapra jött haza. Találkozásunkkor gyors telefonszámot cseréltünk, és ő még aznap este felhívott, hogy találkozzunk másnap. Egy remek délutánt töltöttünk együtt, sikerült megnevettetnie, mosolyt csalnia az arcomra, és visszarántania a mély depresszióból, melybe a szakítás lökött. A munkám miatt nem tudtunk minden nap találkozni, de órákon át beszélgettünk telefonon, míg nem eljött ez az este. A csókja mámoros volt. Szerettem Flórát, még mindig szeretem, de akkor abban a pillanatban pont arra volt szükségem. Pár órára feledni, felengedni, és hagyni, hogy az ösztöneim vegyék át az irányítást. – most… - vágyakozó tekintettel nézett rám. Tekintete tüzes volt, a szemei csillogtak. Vágytunk egymásra…
- Ne beszélj – magamhoz húztam, és ismét megcsókoltam. Egyik kezemmel a seggébe markoltam, míg másikkal a pólója alá indultam felfedező útra. Bőre selymes és puha volt. A kék póló alatt nem volt rajta melltartó, végigsimítottam a melleit, majd finoman masszírozni kezdtem őket. Farkam meredten lüktetett a nadrágomban. Minden porcikám kívánta az előttem álló, gyönyörű, hosszú szőke hajú lányt- máris készen vagyok tőled.
- Semmit sem változtál – mosolygott, majd egy pillanat alatt megszabadult a felsőjétől, és elém tárult meztelen felső teste. A mellei pont olyan gyönyörűek voltak, mint, amilyenekre emlékeztem. Rég volt már, mikor utoljára csókolhattam őket, ám mintha előző nap lett volna. Rám törtek az emlékek, a nap mikor először szeretkeztünk. Nekem ő volt az első, vele vesztettem el a szüzességem. Alig múltam tizenhét, mikor egy pezsgő áztatta este után egymásnak estünk, és ő bevezetett a szex gyönyörökkel teli világába. Most pedig újra itt van, és megannyi átszeretkezett éjszaka után, ismét magamévá tehetem.
- Remélem azért szereztél egy kis tapasztalatot - piszkálódott.
- Majd meglátod –súgtam a fülébe, majd gyengéden beleharaptam. Belecsókoltam a nyakába, és teste rég elfeledett ösvényén szép lassan felfedező útra indultam. Kigomboltam a farmerját, kezemet finoman belecsúsztattam, és a bugyiján keresztül izgatni kezdtem az akkor már benedvesedett punciját. Szíve egyre hevesebben vert, miközben csókjaimmal a melleire tévedtem. Átlagos méretük, szép kerek formájuk volt, két kis mellbimbóval, melyek mereven álltak az izgatottságtól. Nem bírtam betelni velük. Csókoltam, szívtam, a nyelvemmel izgattam őket, miközben odalent kezem a bugyijába csúszott, és megérinthettem kéjnedvtől áztatott punciját, mely tüzesen lüktetett. Megmarkoltam, majd körkörös mozdulatokkal kényeztettem megduzzadt pöckét… Ajkát halk nyögések hagyták el, az egész teste felforrósodott, égett a vágytól, és vágyott az orgazmusra, mikor hírtelen megadta magát, megfeszült, megremegett, és elélvezett. Megcsókoltam, majd megszabadítottam maradék ruháitól. Gyönyörű feszes popsija volt, a puncija csupaszra borotvált, és a legszebb, mellyel valaha dolgom akadt…
Nem hagytam időt a számára. Ismét a testét csókoltam, seggét parkoltam, miközben csókjaimmal egyre lejjebb haladtam. Felnéztem rá. Tekintetünk összefonódott, elmosolyodott, majd az ajkába harapott. Tudtam mire vágyik. Imádta, ha nyalták a punciját, ha odalent kényeztették. Meg akartam neki mutatni mit is tudok, de nem akartam elkapkodni. Ki akartam élvezni minden pillanatot. Tovább csókoltam. Hasáról a combjára tértem át. Simogattam és csókoltam. Behunyt szemekkel élvezte a kényeztetés minden pillanatát, miközben majd megveszett azért, hogy végre a punciját kényeztessem. A teste meg-megremegett az izgalomtól, a puncija tüzesen lüktetett, és kiéhezve, türelmetlenül vtumblr_m52vgk1ir71rx2aaeo1_250.gifárta, hogy végre kezelésbe vegyem, és őszintén megvallva, már én is nagyon vágytam az ízére. Emlékeztem rá, hogy milyen finom volt. Reméltem, hogy ez alatt a pár év alatt semmit sem változott, és ugyanolyan mámorító lesz, mint volt…
Ahogy elöntöttek az emlékek, és orrom megcsapta finom illata, nem bírtam tovább. Megadtam magam, és kezelésbe vettem. Apró csókokat leheltem az ajkaira, melyektől ő felnyögött, majd belenyaltam. Lassan, gyengéden siklottam puncija árkában, melynek édes íze maga volt az álom. Nem bírtam vele betelni. Jobb volt, mint, amire emlékeztem. A szívem vadul kezdett kalapálni, miközben egyre hevesebb nyaltam, és szívtam a pöckét, ő pedig ismét a csúcsra ért. Fejem a puncijához szorította, én pedig csak nyeltem nedűje minden egyes cseppét.
Miután magához tért a gyönyörtől, levetkőztetett, elém térdelt és szopni kezdett. A farkam ekkora már totál készen volt. Tökéletes gyönyörű teste, puncija csodálatos íze megtette a hatását, pillanatokra voltam attól, hogy én is elélvezzek. Teljesen magába szívta a farkam, miközben tekintetével végig engem figyelt. A szemei ragyogtak, ő pedig kiéhezve szívta és nyalta a farkam, míg végül nem bírtam tovább, és a szájába élveztem. Már rég volt ekkora gyönyörben részem, rég volt, hogy valaki így fel tudott izgatni. Miközben élveztem ő tovább szopott, és nyelte spermám minden egyes cseppét. Egészen addig, míg farkam el nem ernyedt. Ekkor felállt, és megcsókolt.
- Azt akarom, hogy úgy dugj meg, mint eddig még soha senkit. Az egész testem kíván –megfogta a kezem és a hálószobába vezetett.
Pár perc után ismét készen álltam. Elterültem az ágyon ő pedig belém ült. Lassú csípőmozgásba kezdett, majd egyre dinamikusabban lovagolt. Két kézzel markoltam a popsiját, igyekeztem felvenni a ritmusát, miközben ő egyre szaporábban vette a levegőt.
- Nem tudom, mi van velem, de már nem bírom sokáig.
- Nem baj – ránéztem.
Láttam, ahogy az ősi ösztönök veszik át teste felett az irányítást. A puncija remegett, miközben a farkam szorította. Én is közel voltam már a véghez, de igyekeztem kitartani. Ő ekkor hatalmas nyögés közepette ismét a csúcsra ért. A teste ismét megfeszült, remegett, a csípőmozgása leállt, az ajkába harapott és elélvezett. Én nem álltam le. Tovább dugtam, miközben ő önkívületi állapotba került, és kiélvezte a gyönyör minden egyes pillanatát. Beletelt pár percbe mire magához tért.
- Jó volt?
- Az eddigi legjobb – mosolygott.
- Akkor feküdj hasra, mert én még nem végeztem.
- Rendben, de légy gyengéd.
- Az leszek – tudta mire vágyom. Gyönyörű, kerek seggére. Szerencsére nem tiltakozott. Bevállalós csajszi volt, én pedig a régi idők emlékére a seggébe akartam élvezni. Szűk lyukához igazítottam a farkam, majd óvatosan belé hatoltam. Felnyögött, majd az ágytámlába kapaszkodott, én pedig apró lökésekkel kefélni kezdtem. Nagyon jó érzés volt, ahogy a segge nekem feszült, és teljesen elnyelte a farkam. Tudtam, és éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni, de nem is akartam. Egyre keményebben dugtam, amire ő egyre hangosabb nyögésekkel reagált, majd végül nem bírtam tovább és a seggébe élveztem. Átöleltem, miközben a farkam lüktetett, és megtöltötte, majd finoman kicsúsztam belőle –köszönöm.
- Csodás voltál – a hátamra feküdtem, ő pedig hozzám bújt –kár volt akkor szakítanom veled.
- Fiatalok voltunk, nem számít.
- Ha tudom, hogy ilyen jó leszel, tuti nem hagylak el. – Csipkelődött.
- Te voltál a mesterem. Nem lehetek rossz. – Nevettem.
- Ez igaz – egy pillanatra elhallgatott –, tudod, hogy holnap délután utazom.
- Igen, tudom.
- Nem jössz velem? – kérdően nézett rám. Szemeiből kiolvastam, hogy komolyan gondolja -, Kezdjünk együtt új életet.
- Nem lehet – mélyet sóhajtottam. Jó volt ez az este. Csodálatos, tökéletes a szex vele. És az elmúlt napok is jól teltek, de én még mindig Flórát szerettem, szeretem.
- Miatta?
- Igen, miatta.
- Úgy hiszed, visszakaphatod?
- Nem hiszem. Ő túl makacs, és büszke hozzá. Ha úgy is érzi hiba volt elhagynia, akkor sem fogja megváltoztatni a döntését.
- Akkor miért?
- A kislányom miatt – sóhajtottam fel -, nem bírnék ki nélküle egy napot sem…
Egymásba fonódva aludtunk el. A hatlaposból nem lett semmi, de egyikünk sem bánta. Klaudia másnap visszament Németországba, mert várta a munka. Saját cukrászdája van odakint, melyet irányítania kell.
Én pedig ismét magamra maradtam. Nem telik el úgy egy nap sem, hogy ne gondolnék rá. Fényt vitt az életembe. Megnevettetett, kirántott a depresszióból, és segített átvészelni a legnehezebb napokat. Még mindig Flórát szeretem, talán örökké fogom szeretni. Nem tudom, mihez kezdjek most? Hogyan alakítsam az életem?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr10014054042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 23:19:11

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása