Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2018. június 17. 16:54 - 19iliv54

My sex story 8

Mindig nagy csodálója voltam annak, ahogy a munkájához állt. Bármi is történt, őt nem lehetett megingatni. Ha munkáról volt szó 200%-on pörgött, és pörög még most is. Páromat, Laurát a munkahelyemen ismertem meg. Ő volt a hirdetésekért felelős részleg vezetője. Ő intézte az újság online és papír alapú megjelenésének a hirdetésekkel kapcsolatos ügyeit. A legapróbb hirdetőt is a lehető legjobb bánásmódban részesítette. Lenyűgözte őket, és engem is. Zöldfülűként kerültem az újsághoz.
Az egyetem után beadtam szinte mindenhova az önéletrajzom, ám mivel tapasztalatlan voltam, ezért sehonnan sem érkezett pozitív válasz. Az újság, ahol gyakorlaton voltam felajánlott ugyan egy kisebb rovatot, de pénzt nem tudtak adni érte. Több mint két hónapig vártam, aztán megunva a várakozást úgy döntöttem blog írásba kezdek. Ez akkortájt jött divatba. Nem tudtam mi lesz belőle, de időtöltésnek jó volt… aztán ahogy telt az idő ismeretlen bloggerből ismerté váltam, és hónapról hónapra több pénzt kerestem, majd a legolvasottabb napilaptól felhívtak és felajánlottak egy állást. Nem akartam egyből választ adni, pár nap időt kértem, majd végül igent mondtam.
Már az első nap belé botlottam, és egyből megfogott. Tetszett a pörgése, lelkesedése és a céltudatossága. Olyan volt, mintha övé lenne a lap. Mindenkit irányított, és láthatóan mindenki tartott is tőle. Az első nap még csak megismerkedtünk egymással, aztán másnap összeültünk, mivel tudni akarta mi is a tervem a laptól kapott rovatommal. Én szabad kezet kaptam. Azt már előre leszögeztem, hogy változatos rovatot akarok, ami azt jelenti, hogy nem egy adott témára akarom helyezni a hangsúlyt, és nem is napi politikával, vagy aktuális események papírra vetésében gondolkozom. Inkább valódi érdekességeket, olyan dolgokat akarok, amikkel mások nem nagyon foglalkoznak.
Ez viszont kényesen érintette Laurát, mivel meggyőződése volt, hogy minden témának megvan a saját reklámértéke, és mivel én nem választottam konkrét témát, ezért velem több gondja volt, mint a többiekkel. „Ígérem neked, hogy ez fogja a legtöbb hirdetőt hozni az újsághoz, és mindenki azért fog lobbizni, hogy az én rovatomban hirdethessen. Nem a téma lesz a lényeg, hanem én” Mondtam ezt az első alkalommal, amire ő gúnyos fintorral válaszolt, majd elrohant a főszerkesztőhöz, hogy ez így nem lesz jó. Nem tudja eladni a reklámfelületeket, ha nem tudja milyen téma lesz mellette olvasható. Szerencsére a főszerkesztő megvédett, és megnyugtatta, hogy idővel megoldódik ez a probléma… Azóta három év telt el, én pedig húzónév lettem az újságnál, és nincs gond a hirdetőkkel sem.
Laurával fél év egymást kerülgetés után jöttünk össze a karácsonyi parti közben, után.


*


- Szóval elismered, hogy igazam lett? – gúnyos vigyorral bámultam rá, majd felhörpintettem a maradék pezsgőmet - Jó érzéssel tölt el, hogy végül igazam lett.
- Részben ismerem csak el – mint mindig, most is gyönyörű volt. Fekete, egybe részes, testhez simuló estélyi ruhát viselt. Hosszú, szőke haja kiengedve omlott a vállára. A tekintete még ilyenkor is céltudatos volt. Én persze csak a testét tudtam bámulni. A ruha szinte mindent megmutatott belőle, formás hátsóját, melleit…
- Mi az?
- Semmi. – pirultam el.
- Nekem ne hazudj – ellentmondást nem tűrően nézett rám- engem stíröltél – mosolygott.
- Nagyon szép vagy – mélyen a szemébe néztem. Zavarban voltam, de az ital miatt bátor is - Mindened tökéletes - Mire kimondtam, már meg is csókolt.
Vadul, szenvedélyesen harapott a számba, majd nyelvével őrült táncba kezdett az enyémmel. Kezével átkarolt és magához húzott. A határozottsága, célra törekvése most is megmutatkozott. Megtette helyettem az első lépést. Én persze teljesen meglepett voltam. Az első pár másodpercben csak álltam ott, mint egy darab szikla, aztán a meglepettségtől magamhoz térve igyekeztem felvenni a tempóját. Ez a csók volt az, amire már rég vágytam, ám úgy gondoltam semmi esélyem sincs nála. Teljesen más személyiséggel rendelkezünk. Én szeretem lazán, kényelmesen intézni a dolgokat. Nem kapkodom, és nem is tervezek meg szinte semmit. A heti rovatomat is spontán hozom össze, szinte, mindig az utolsó pillanatban. Ő ezzel ellentétben mindent előre megtervez. Nem ismer lehetetlent, és átgázol mindenen, mindenkin. A főnök pont ezért is vette fel. Tudta, hogy Laura képes kézben tartani mindent, és nincs szüksége senkinek a támogatására, segítségére sem… Csókja heves volt, levegő után kapkodtam, miközben fel-felnéztem. A tekintetünk találkozott, és ő ilyenkor még inkább rákapcsolt.
- Hagyjuk itt ezt a partit – súgta a fülembe, és vadul beleharapott- van nálam behűtve egy üveg pezsgő. Ünnepeljünk kettesben. Meg se várta, hogy válaszoljak, egyáltalán reagáljak a felvetésére… maga után húzott, felvettük a kabátunkat, és mire észbe kaptam már nála is voltunk…
- Saját, vagy bérled? - tettem fel a kérdést, miközben ő a hűtőjéből kivett pezsgőt nyitotta fel, majd töltött egy-egy pohárral.
- Valóban ez érdekel? - átnyújtotta az egyik poharat.
- Nem - elvettem a poharat- mire igyunk?
- A közös sikerekre – a poharak koccantak, majd ő már ki is itta az övé tartalmát - menjünk át a hálóba.
- Rendben – kissé megriasztott a határozottsága, de ez is volt az, ami ilyen vonzóvá tette.
Az előző barátnőm még a seggét sem tudta egyedül kitörölni, Laura viszont képes lenne egyedül legyőzni egy egész hadsereget is. A hálóba érve egy mozdulattal megszabadult a ruhájától, mely a földre omlott és ott állt előttem egy szál tangában és melltartóban. Ezután odalépett hozzám, megcsókolt és elkezdett vetkőztetni. Pillanatok alatt meztelenre vetkőztetett. A farkam mereven tőrt előre felé. Levette a melltartóját és a tangáját, az ágyhoz húzott és vadul megcsókolt. A keze egyből a farkamra tapadt, és dinamikus mozgással kezdte kényeztetni. Én sem vártam tovább. Előbb a hátát simítottam végig, majd a seggébe markoltam, miközben számmal felfedező útra indultam. Belecsókoltam a nyakába, majd elindultam lefelé. Szép kerek, az átlagosnál kicsit nagyobb mellei vannak, melyeken a bimbók pöckösen álltak. Megnyaltam mindkettőt, majd apró csókokkal halmoztam el őket, miközben meg-meg szívtam a bimbóit. Ő eközben egyre erőteljesebben verte a farkam, majd letérdelt és szopni kezdett. Kezével a hasam és hátsóm simogatta, miközben vadul kényeztettet a szájával. Tetszett a technikája. Szinte folyamatosan szívott, miközben tövig bekapta. Fel-felnézett rám, a tekintetünk összefonódott, és ő ennek hatására még intenzívebben munkálkodott rajtam.
- Nem bírom tovább – állt fel- a puncim már türelmetlenül várja, hogy jól megkeféld –megfogta a kezem és a puncijához vezette – érzed mennyire nedves, mennyire forró?
Ismét rám nézett, majd az ágyra húzott, én fölé hajoltam, megcsókoltam a puncijához igazítottam a farkam és belé hatoltam. Olyan nedves és forró volt, amilyennel addig még sosem találkoztam. Kiéhtumblr_m8b9y4txob1ry1xx5o1_500.gifezve lüktetett, fogta körül a farkam és szorította. Laura a seggembe markolt és húzott maga felé, én pedig kefélni kezdtem. Lassan indítottam, majd egyre dinamikusabban, egyre gyorsabban kezdtem dugni, amire ő halk nyöszörgéssel reagált. Behunyta a szemeit és teljesen átadta magát nekem. Még sosem találkoztam ilyen tüzes nővel, mint ő. Nem tudom mikor volt utoljára pasival, de olyan kiéhezettnek tűnt, mint aki már nagyon régen kapott utoljára… - még gyorsabban - nyögött fel.
- Oké –levegő után kapkodtam, és még jobban rákapcsoltam.
Éreztem, hogy puncija egyre forróbb lesz, egyre gyorsabban lüktet. Teljesen körül fogta a farkam, olyan nedves volt, hogy akár egy úszómedencét is meg lehetett volna tölteni vele. Kezével a hátamba kapaszkodott, lábait a derekamba kulcsolta, teljesen magához húzott, egyre hangosabban nyögött fel. A szemeit csukva tartva csak az élvezetre koncentrált. A nyakába csókoltam, majd az ajkait kezdtem harapdálni, amire ő is hasonlóképpen válaszolt. Magába szívta a nyelvem, és vad szenvedélyes csókba kezdtünk. A levegő izzott körülöttünk…
- Nem bírom már sokáig – súgta a fülemben, szuszogása, nyögése egyre szaporább lett, a csípője táncba kezdett z enyémmel, a puncija lüktetésén éreztem, hogy közel jár a véghez, egyre többször feszült meg, én pedig igyekeztem még jobban rákapcsolni, habár már így is alig bírtam szuflával.
Soha ezelőtt nem találkoztam még senkivel sem, aki ennyire dinamikusan szerette volna a szexet… Egyszer csak felnézett rám, a szemei csillogtak, tekintete tüzes volt, az ajkába harapott, majd hirtelen megfeszült, a puncija úgy szorította a farkam, hogy már fájt, a teste aprókat remegett, felsikoltott… felért a csúcsra… én pedig nem álltam le, tovább keféltem, ő pedig egész testével remegett, hatalmasakat nyögött. Kezével a hátamba kapaszkodott, és a legalább két percig tartó orgazmusa minden pillanatát kiélvezte. Miután végre magához tért, rám nézett, elmosolyodott.
- Ez még csak a kezdet volt – szusszant fel.
- A kezdet? –néztem rá meglepetten.
- Igen, a kezdet. Váltsunk pózt, én leszek felül.
A hátamra feküdtem, ő pedig habozás nélkül rám ült. Csodálatos volt a puncija. Csupaszra borotvált, szép íves és nedvesen csillogó a kéj nedvétől. Kezeivel a mellkasomra támaszkodott, és csípőjével táncba kezdett. Puncija teljesen elnyelte a farkam. A látvány észbontó volt. Nagyon izgató volt nézni, ahogy a puncija megdolgozza a farkam. Perceken át csak feküdtem ott és gyönyörködtem benne, majd kezemmel felfedező útra indultam. Végigsimítottam a hátát, majd melleit vettem célba, és masszírozni kezdtem őket. A bimbói meredten bámultak rám, apró kis bimbói voltak, a mellei pedig az átlagosnál kicsit nagyobbak, nem lógtak, feszesen tartották magukat Laura mellkasán, aki egyre dinamikusabb csípőmunkába kezdett.
Igyekeztem felvenni vele a ritmust, a seggébe kapaszkodtam, és baszni kezdtem. Ő ekkor hátradőlt, kezeivel az ágyra támaszkodott, csípője lassított, miközben én gyorsítani kezdtem, puncija gyorsabban lüktetett, mint az előbb, és forróbb volt, mint valaha. Az elém táruló látvány nagyon felizgatott. Éreztem, hogy már nekem sem kell sok. Igyekeztem visszafogni magam és húzni az időt amennyire csak lehetett, de nem bírtam sokáig. Felültem, magamhoz húztam, átöleltem a derekát, vadul csókolni kezdtem, miközben egyre gyorsabban, egyre nagyobbakat löktem rajta. Tudta, hogy mi fog következni, csípője felvette a ritmust, melleibe csókoltam, majd a nyakába haraptam… aztán elöntött a forróság, az egész testem megfeszült, és elélveztem. Hátra dőlve feküdtem alatta, kezeink összekulcsova feszültek egymásnak, ő pedig gyors, ritmusos csípőmunkába kezdett, hogy még jobbá tegye számomra a gyönyört. Egészen addig dolgozott rajtam, míg farkam le nem lankadt… ekkor mellém feküdt, megcsókolt, kezével pedig a golyóim kezdte masszírozni – most, hogy bemelegedtünk, ideje lesz végre elkezdenünk szexelni.
- Bemelegedtünk? – néztem rá meglepetten, és kimerülten. Az ital miatt, teljesen ki voltam ütve. Sosem bírtam az alkoholt. Egy-két pohár után, már készen voltam… az este viszont lényegesen többet ittunk egy-két pohárnál… ő pedig most azzal jön, hogy ez csupán az előjáték volt. Abban a pillanatban nem hittem, hogy bírni fogom a folytatást. Minden erőmet össze kellett szednem. Persze szerettem volna tovább folytatni a dolgot, mert nagyon izgató volt. Az eddigi partnereim együttvéve sem voltak olyan hevesek a szexben, mint Laura egymaga. Látszott rajta, hogy imádja, talán ez az egyetlen dolog, amit még a munkájánál is jobban szeret, amit meg is értek, hiszen a szexnél nincs jobb.
- Azt ne mond, hogy már ki is purcantál? – kacéran mosolygott, miközben kezével a golyóimról a farkamra tért át, és finoman kényeztetni kezdte, a hatás pedig nem váratott magára sokáig, és ismét mereven álltam odalent.
- Nem, dehogy – néztem rá bágyadtam, majd a seggébe markoltam, a mellébe csókoltam –egész éjjel szeretkeznék veled.
- Ezt remélem is – apró csókokkal halmozta el a mellkasom, majd elindult lefelé és a farkam kezdte kényeztetni. Finoman körbe nyalta, nyelvével a makkom ostorozta, majd teljesen benyelte, mindeközben pedig végig engem bámult. A tekintetünk teljesen összefonódott, miközben egyre nagyobbakat szívott a farkamba. Tudta mit kell tennie ahhoz, hogy teljesen készen legyen.
- Szeretnél a számba élvezni? – nézett fel kéjes vigyorral.
- Igen – nyögtem fel.
- Azt ki kell érdemelned. Mutatnod kell valamit, hogy meggyőzz, kiérdemeld. – Még szívott párat a farkamba, aztán ott hagyta – Ha meggyőztél, akkor megengedem. –Mellém feküdt hasra, a lábait kis terpeszbe helyezte, majd rám nézett. – A puncim már türelmetlenül vár.
Gyönyörű látvány volt, ahogy a kéjtől nedves puncija előbukkan kerek formás popsija alól. Még sosem dugtam seggbe senkit sem, és eddig sosem vágytam rá, ám akkor ott abban a pillanatban, hirtelen elöntött a vágy, hogy megtegyem. Nem tudtam ő vágyik e rá, vagy sem. Bár amilyen vad volt az ágyban, nem lepődtem volna meg, ha a következő kérése az lett volna, hogy basszam seggbe.
– Meddig várjak még? – szusszant fel - Ugye nem azon jár az agyad, hogy seggbe raksz? Mert akkor nagyot fogsz koppanni. Bármiben benne vagyok, de abban nem. Na, ne várass. Dugj meg! Érezni akarom a farkad! – mintha pofon vágtak volna tértem magamhoz.
Teljesen övé az irányítás, és esélyem sincsen rá, hogy seggbe dugjam. Kissé csalódottan igazítottam a farkam a puncijához, majd hatoltam belé. Ő felnyögött, csípője rándult egyet, majd behunyt szemekkel várta, hogy jól megdolgozzam. Farkam tövig a puncijába toltam, golyóim a szeméremdombjához simultak, én pedig dugni kezdtem. Popsija a derekamnak feszült, ráfeküdtem és dugni kezdtem. Azt képzeltem, hogy a seggében vagyok, hogy éppen a formás kis seggét baszom szét, miközben szűk kis lyuka az én farkamtól kezd el tágulni. A gondolat megtette a hatását, és olyan merevvé vált a szerszámom, amire már rég volt példa. A gondolatnak átadva magam kezdtem egyre gyorsabban kefélni. Ő ismét nyögni kezdett. Haját félre simítva csókoltam a nyakába.
Teljesen átadta magát az érzésnek. puncija hevesen lüktetett, ahogy hozzá simultam éreztem, hogy a szíve is hasonlóképpen ver…
- Ne hagyd abba, mindjárt jó lesz, kefélj gyorsabban – hangzott az utasítás.
Már alig bírtam szuflával, éppen ezért minden erőmet összeszedve olyan gyorsan keféltem amennyire csak bírtam. A puncija cuppogott, a golyóim pedig csattogtak, ahogy egyre gyorsabban verődtek formás testéhez. Ő ekkor hirtelen megrándult, megfeszült, felnyögött… teste ismét remegni kezdett, és elélvezett. Még mindig olyan gyorsan keféltem, amilyen gyorsan csak tudtam, és le sem akartam állni. Ő azonban hátranyúlt, és finoman ellökött magától. A puncija csillogott a kéjes nedűjétől. A látványával egyszerűen nem bírtam betelni – kiérdemelted a jutalmad – felült, egy pillanatra rám nézett, majd a farkamhoz hajolt és szopni kezdett. A hajába túrtam, már nekem sem kellett sok. Az előbbi élmény megtette hatását, és csak pillanatokra voltam attól, hogy én is a csúcsra érjek. Tövig benyelte a farkam, és hatalmasakat szívott rajta. Olyan volt, mintha egy nagy teljesítményű porszívó lenne. A tekintetünk ismét találkozott. Farkasszemet néztünk egymással, miközben ő egyre hevesebbé vált, én pedig nem bírtam tovább, és elélveztem. Behunytam a szemem, ösztönösen löktem még párat a száján, és betöltöttem spermával. Ő pedig még ekkor sem állt le. Tovább szopott, míg le nem lankadtam. Ekkor az ölembe ült, kezével átkulcsolta a nyakam és megcsókolt.
– Nagyon finom vagy – nézett rám hatalmas mosollyal. - Feküdjünk le aludni. Nem akarlak teljesen kikészíteni.
- És mi lesz, az egész éjszakás szexszel?
- Nem bírnád te azt – döfte belém tőrként a véleményét – majd máskor megmutathatod, mit tudsz. Ez az ízelítő most elég volt ahhoz, hogy a későbbiekben igényt tartsak a szolgálataidra…

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1514054040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 23:21:22

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása