Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.

2019. november 27. 14:29 - 19iliv54

A szexéhes babyszitter

Ez egy félig igaz félig kitalált történet. Három szereplője, Kelly a babysitter valamint Zoé és Michelle, akik tulajdonképpen egy biszex hölgypár. Békés barátságban éltek addig a napig amíg egyszer csak a babysitterben erős szexuális vonzalom alakult Zoé iránt. Zoé nagyon vonzó, derekáig érő hosszú fekete hajú, jó alakú szép mellű igazán szexi nő volt. Kelly viszont erős leszbikus hajlammal rendelkezett. Nem sokat mozdult ki otthonról, így szexuális élete a maszturbálásban teljesedett ki. Volt ugyan egy vibrátora amivel alkalom adtán csúcsra juttatta magát de az igazi élvezetet és élményt csak egy női testel való sikamlós érzéki érintkezés jelentett számára. Sokszor ábrándozva nézte Zoét, olyankor mindig benedvesedett és muszáj volt sort keríteni egy kiadós masztira. Sokáig nem mert beszélni Zoénak titkos vágyakozásáról, mert azt látta, hogy Zoé és Michelle között harmonikus és kielégítő a szexuális viszony. Zoé éppen olvasott a kereveten ülve, Kelly leült mellé és beszélni kezdett a vágyairól, hogy mennyire kívánja, hogy milyen szexi, milyen jó lenne stb stb. Michelle éppen a szomszéd városban csavargott és amikor hazaért kabátját a fogasra akasztotta és elindult a szobába ahol Kelly éppen ecsetelte, Zoénak, hogy milyen jó lenne, ha szexelnének, mert szeretne csókolózni vele és nyalni szeretné a pináját. Zoé megsimogatta Kelly arcát majd higgadttan mondott ellent Kellynek. De a lány erőt vett magán és hirtelen szájon csókolta Zoét. Michelle mindezt hallotta de nem akarta őket zavarba hozni, ezért vissza osont a bejárati ajtóhoz jó hangosan becsukta és hangosan kiálltva- Helló megjöttem és bement hozzájuk.
Megpuszilták egymást csendben így Kelly vágya nem került köztudomásra de sértődötten kivonult a szobából.
– Mi baja? Kérdezte Michelle, de Zoé zavartan rázta meg a fejét, hogy fogalma sincs, hogy mi a baj. Michelle ezután beszélt Kellyvel, hogy meglepetést kellene szerezniük Zoé-nak, mivel neki is szimpatikus volt a fiatal babysitter. A következő hétvégére beszélték meg a meglepit, amikor Zoé és Michelle színházban voltak. Jól érezték magukat, jó hangulatban tértek haza.
Ekkor jött a meglepetés. Bementek a szobába és ott várta őket Kelly a heverőn egy szál átlátszó „semmiben” és csak egy apró tanga volt alatta. Kiderült, hogy jól időzítettek mert Kellynek éppen szülinapja volt. Kelly pezsgőt készített egy kis asztalkára és vidáman koccintottak a nagy nap örömére.
Zoé teljes ámulatban volt mert titokban ő is szeretett volna szexelni Kellyvel csak nem akarta megcsalni Michell-t.
Kelly szexi táncmozdulatokkal kellette magát Zoé és Michell előtt és élvezte, hogy mindkét nő boldogan simogatja, tapogatja testének minden intim részét. Kelly levette magáról az átlátszó kombinéját és csak a vékonyka tanga maradt rajta. A két barátnő közben csókolózott a heverőn és szexi mozdulatokkal vetkőztetni kezdték egymást. Levették parányi körömcipőiket, Zoé majdnem elélvezett amikor markában érezhette Kelly kislányos melleit.
Boldogság szállta meg. Kelly is boldog volt végre a régóta vágyott nő szopta a melleit, simogatta testét benyúlt combjai közé és simogatta combjai belső felét ami nagyon felizgatta.
Erősen nedvesedni kezdett puncija. Közben Michellel csókolózott és lehúzták Zoé ruháját.
Csak egy apró bugyi maradt rajta. Kelly simogatta Zoé punciját először bugyin keresztül majd félrehúzva a bugyit ujjával benyúlt a résbe. Váratlanul lehúzta róla a bugyit és szenvedélyesen belenyalt a már jócskán lucskos pinába. Michell közben mindkettejüket simogatta csókolgatta és vetkőzni kezdett. Zoé apró sikkantásokkal élvezett már másodszor.Közben Michellről is lekerült minden ruha. Kelly folyamatosan nyalta Zoét. Aki át ölelte Michelle derekát, miközben csodálatos popsiját markolgatta, simogatta. Tobzódtak mindhárman összefonódva mint siklók amikor párzanak. Zoé közben benyúlt Michelle lába közé gyönyörű punciját simogatta, ujjazta. Letépték Kellyről tangáját Zoé és Michelle hatvankilences pozicióban feküdtek egymásra Zoé volt felül. Kelly Zoé popsiját és punciját nyalta, Michelle pedig Zoé csiklóját nyalogatta és szívta. Fergeteges élvezethullámban volt részük. Tobzódtak egymással, egymásban, egymáson, folyamatos élvezés hullámokban volt részük. Mikor kijöttek a hatvankilencből, Zoé Michellt kezdte ujjazni, Michelle nagyon élvezte, Kelly pedig hanyatt fekve hüvelyk ujját dugta Zoé puncijába közben a csiklóját nyalta.
Mikor felbomlott a csoport Kelly hasra fordult kissé előrébb mászott majd Michelle pináját kezdte nyalni, Michelle sikoltott az élvezettől. Zoé Kelly melleit markolászta, Michelle lábával izgatta Kelly pináját. Testük csillogott az izzadságtól, egy folyamatos orgazmus hullámokban tobzódtak. Sorra hanyatt fekve a misszionárius poziciót imitálva dörzsölték össze puncijukat. Zoé tobzódott a legjobban. Hosszú percek óta teljes önkívületi állapotban volt. Kelly nyalta a punciját, jobb kezével Michelle-t ujjazta. Egy pillanatra megállapodott a gyönyör.
- Csodálatos a puncid mondta Zoé Kellynek és csókolgatni nyalogatni kezdte Kelly pináját.
- Élvezek nyögte Kelly. Gyengéd nyalakodás kezdődött közöttük. Boldogan kielégülten ölelkeztek simogatták egymás testét és szerintem lelkét is.
De ezzel még nem ért véget az orgia. Michelle volt közöttük a leg bevállalósabb és a legtapasztaltabb. Felkelt az ágyról és egy kis éjjeli szekrény fiókból elővett egy felcsatolható műpéniszt. Boldog örömmel fogadták a többiek. Most kezdődött az igazi szex. Sorra megdugták egymást mindenféle pozícióba.
Hatalmasakat élveztek mire teljesen kifáradva de kielégülve rogytak egymás mellé az ágyra. Összeölelkezve egymást simogatva aludtak el.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szexi-irasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1715327436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ország legnagyobb erotikus történetek gyűjteménye! Képregények magyarul, gif-képek.
süti beállítások módosítása